,

NISSAN JUKE GT SPORT PLAYSTATION!

Aliança

Nissan amb el Juke i Sony amb la Playstation, la coneguda plataforma de videojocs, han acordat una aliança de la qual a sorgit el nou Nissan Juke GT Sport Playstation, una versió limitada a 500 unitats, una de les quals està a Garatge Nogreda !

Anys de relació

Pels qui no sou aficionats us posarem en antecedents ràpidament. El Gran Turismo Sport és possiblement el videojoc de l’any, d’aquest any i de molts més de fet, doncs fa anys que està en les posicions més altes en quant a èxits en videojocs.

Nissan és un dels socis de Sony com també ho és de Polyphony Digital (filial de Sony), de fet, ja fa moltes entregues que els models de la marca japonesa de cotxes competeixen pels seus circuits virtuals.

Sigui com sigui, ara ambdues companyies han anat un pas més enllà amb aquest nou projecte anomenat Juke GT Sport Playstation, dissenyant una edició limitada de 500 unitats del petit i modern SUV nipó.

Edició limitada

Exterior. Les diferències d’aquesta sèrie limitada són principalment de caire estètic. Els retrovisors, els para-xocs, els vidres posteriors enfosquits, les llandes específiques de 18 polzades de color negre o els dos colors exclusius d’aquesta sèrie, el ‘blanc perla’ –el color de la unitat que hi ha disponible a Garatge Nogreda- i el ‘blau ultramar’, ambdós guarnits amb vinils que recòrren tot el perfil de la carrosseria. Tots aquests detalls són els trets d’identitat principals que destaquen exteriorment en el Juke GT Sport Playstation.

 

Interior. Respecte de l’interior, el Juke GT Sport Playstation inclou les corresponents insercions ‘GT Sport’ en diferents punts, com ara les catifes o el pom del canvi de marxes.

Ja per acabar d’adobar-ho, s’ofereix de regal a tots els compradors d’aquesta versió una consola PlayStation 4 amb el joc Gran Turismo Sport.

Pel que fa al motor, es tracta del motor més equilibrat de la gamma, un 1.6 DIG-T de gasolina amb 115 CV de potència

Informeu-vos-en a Garatge Nogreda. Els trobareu a la Baixada del Molí, 18-20. Tel. 805507 o 805509.