,

Cardelús segueix completant a Jerez els tests previs al Moto2

Xavi Cardelús està aquesta setmana al circuit de Jerez, on fins demà divendres estarà duent a terme l’últim test de pretemporada.

Qatar a una setmana

A la primera jornada de treball d’ahir dimecres el pilot del Principat seguia treballant en la posada a punt de la moto des del punt de vista ergonòmic. Paral·lelament també estan treballant en la base a partir de la qual afrontaran, ja la setmana vinent, el Gran Premi de Qatar, la primera cita de la temporada.

A la primera de les tres sessions disputades ahir dimecres, el de Fantic Ràcing va marcar la volta ràpida en 1’43.500, quedant-se a 1.9 segons del millor temps de la categoria. A la segona sessió l’andorrà va millorar els seus registres en tres dècimes de segon. Finalment, a la seva última sortida a pista del dia Cardelús va aturar el crono en 1’42.870, temps que va deixar-lo a 1.7 de la millor volta ràpida de la categoria de Moto2.

Completant l’adaptació de la moto

Al llarg de les tres sessions Cardelús va completar 67 voltes al traçat.

L’andorrà explicava així com va anar la jornada: El que hem fet al llarg del dia és donar continuïtat a la feina que vàrem començar el cap de setmana passat a Portimao. Es tracta de seguir adaptant la moto a les característiques del meu pilotatge i a la meva constitució, així com fixar la posada a punt de sortida per a la temporada que comença la setmana que ve. La meva volta ràpida d’avui (dimecres) m’ha deixat a 1.7 segons del millor temps de la categoria, tot i que jo ja he rodat aquí quasi mig segon més ràpid. Malgrat això, la volta ràpida encara no és l’objectiu, sinó optimitzar el rendiment de la moto i fixar la base de cara al campionat.

Avui dijous els pilots de Moto2 tornaran a disposar de tres sessions d’entrenaments.

———

Per a més notícies en l’àmbit de l’esport internacional de món del motor amb participació andorrana, feu clic en aquest enllaç directe. Si ho preferiu, també podeu accedir-hi des del menú superior del blog.