,

Doble podi per a Edgar Montellà en el seu retorn a la muntanya

Edgar Montellà també va donar-se cita a la Pujada Alcover i com en el cas de De la Casa, l’encampedà va completar una gran actuació en l’assolir el segon lloc del podi per partida doble, és a dir, el de l’scratch i el del Grup CM.

Tot i haver estat més d’un any absent, a Alcover Montellà es va mostrar molt regular des de la primera pujada dels entrenaments lliures i sempre va estar en posicions de podi. Això sí, no va poder batre al pilot que tenia pel davant, el català Jordi Vilardell.

Nous pneumàtics

A la prova es va fer efectiu el canvi de pneumàtics. Aquest canvi arriba donat que AVON, la marca utilitzada fins ara, va cessar la seva activitat empresarial. Això va obligar als equips a treballar a fons en l’adaptació de les noves “sabates” per a les seves mecàniques.

L’Edgar ens comentava així el seu pas per Alcover: “Sempre és important guanyar, però crec que començar amb un segon lloc, tant a l’absoluta com entre els CM, és un excel·lent resultat per començar la lluita del campionat”

En referència als pneumàtics, l’andorrà afegia que “a partir d’ara hem de treballar en l’adaptació de les noves rodes per intentar treure’n el millor rendiment. El nostre primer contacte l’hem tingut aquí a Alcover, mentre que algun dels nostres rivals van tenir l’opció de treballar-hi molt abans. Posarem tot de la nostra part per afrontar la Pujada St. Mateu en les millors condicions

Pujada Callús – Sant Mateu

Tal i com comentava Montellà, la propera prova del calendari del CCM serà la Pujada Callús – Sant Mateu de Bages. La prova tindrà lloc el darrer cap de setmana del mes d’abril.

———

Per a més notícies en l’àmbit de l’esport internacional de món del motor amb participació andorrana, feu clic en aquest enllaç directe. Si ho preferiu, també podeu accedir-hi des del menú superior del blog.