,

SUBARU XV 1.6 EYESIGHT LUXURY: MÉS SEGURETAT, MÉS CONFORT

El Subaru XV 1.6 Eyesight Luxury proposa més seguretat i més confort. Arriba per completar la gamma d’aquesta segona generació del Subaru XV.

Súper vendes

L’XV és el model de major èxit comercial de Subaru des del seu llançament. Això és així gràcies a les seves innegables qualitats com a SUV polivalent. També per la seguretat que ofereix i per l’efectivitat dins i fora de l’asfalt. Tot això sense oblidar-nos dels eficients motors bòxer i l’excel·lent sistema de tracció integral permanent simètrica. A més, la tracció és de sèrie en totes les versions.

Subaru XV 1.6 Eyesight

El Subaru XV és un dels models més venuts de la marca

Aquest supervendes fou l’encarregat d’estrenar al país veí del sud la nova plataforma global de la marcas. Gràcies a ella va convertir-se en el cotxe més segur de la seva categoria segons «Euro NCAP».  També va esdevenir el cotxe més segur de la història segons  la «Japan NCAP», fent gala de la «Subaru All Around Safety», la filosofia de la marca.

Full equip!

Deixant generalitats i concentrant-nos ja en aquest acabat específicament, dir que aquest ofereix el màxim equipament de seguretat i confort de tota la gamma Subaru. 

Entre el complet equipament, aquest acabat ve equipat amb elements com el «Subaru EyeSight», el sistema de detecció de vehicle posterior i angle mort «SRVD», l’assistent de feix de llum «HBA», la clau d’accés intel·ligent amb botó d’arrencada i accés mitjançant codi PIN, el sostre solar i els seients de cuir (amb reglatge elèctric el del conductor), com a més destacats.

Vista posterior de l’XV

Vista des del darrere

Bòxer 1.6

El motor boxer d’1.6 litres és de distribució variable. Va amb cadena de distribució (per reduir el cost de manteniment). Lliura 114 CV de potència i va associat a una transmissió automàtica «Lineatronic». Aquesta transmissió optimitza la resposta del motor en tot el rang de revolucions. 

Ofereix lliurament de potència molt suau i lineal. Això sí, amb la funció «LOW» es pot escurçar la llargada de les marxes per obtenir una resposta més esportiva.

El consum combinat -segons el cicle WLTP- és de 6,4 litres als 100 km. Les emissions de CO2 queden en de 145 grams per quilòmetre.

Vista interior davantera De l’XV de Subaru

L’interior, ampli i confortable, està molt ben equipat

Eyesight

El nou Subaru XV inclou la tercera generació del nou sistema de seguretat preventiva «EyeSight» com a part de l’equipament de sèrie. Aquest sistema ha obtingut les millors qualificacions en tots els test de xoc a nivell mundial. 

A més, és l’únic a emprar dues càmeres estereoscòpiques amb sensors CMOS muntades a banda i banda del mirall retrovisor interior. Gràcies a això, pot monitoritzar les condicions del tràfic. Això proporcionant un parell d’ulls extra que assisteixen al conductor en condicions crítiques. Aquesta vigilància addicional preveu i mitiga les conseqüències d’un possible accident davant eventuals distraccions. En resum, ofereix una conducció més segura, relaxada i confortable.

A diferència d’altres sistemes, el sistema «EyeSight» no solament detecta, també reconeix objectes, com ara vehicles, vianants i ciclistes. Reacciona únicament després d’avisar al conductor. Ho fa actuant en el motor, la transmissió i el sistema de frens sempre que els conductors no duguin a terme una acció evasiva.

No és un sistema autònom. És un assistent a la conducció. La seva finalitat és limitar significativament el risc de patir un accident derivat de situacions específiques, gràcies a funcions com el sistema de frenada precolisió (funciona fins a 50km/h), al control de creuer adaptatiu de 0 a 180/km/h, al control precolisió de l’accelerador i al d’advertiment de desviament i/o sortida de carril.

Amb estil

El disseny exterior de l’XV té l’inconfusible segell de la marca. La combinació d’estil urbà, de SUV elegant, però també de vehicle de tall esportiu i molt robust, li atorguen una identitat és única

La nova plataforma global, la tracció total permanent «Symmetrical AWD», el motor bòxer i els nous sistemes com el «EyeSight», el «X-Mode» o el «Active Torque Vectoring» fan del nou Subaru XV el cotxe perfecte per Andorra

I ara amb aquest acabat amb motor 1.6, la proposta definitiva ja és una realitat a l’abast de tots.

Informeu-vos-en a Toyota Motors, concessionari Subaru per Andorra. Els trobareu a l’Avinguda Fiter i Rossell, una mica mes a baix de l’hospital. Tel. 814481

 

Fotos: I. Trasmonte-Subaru