RAÚL FERRÉ A LA COURSE DE CÔTE BAGNOLS-SABRAN

Després de veure com l’agenda prevista per aquesta temporada anava passant entre cancel·lacions i ajornaments, Raul Ferré i el seu equip van prendre la decisió de canviar radicalment els seus objectius inicials pel que fa a la resta de 2020,  valorant la possibilitat de competir en l’exigent Campionat de França de Muntanya, començant aquest proper cap de setmana competint en la 50ème Course de Côte Bagnols-Sabran.

Esmentar que aquest campionat és possiblement el més exigent d’aquesta especialitat a nivell europeu.

Course de Côte Bagnols-Sabran

Així doncs, en veure aquesta opció el pilot no va dubtar-ho ni un instant i va posar fil a l’agulla per tal de poder ser-hi.

Aquesta pujada havia de celebrar-se a principis del passat mes d’Abril. El Covid19 però, va obligar l’organització a ajornar-ho tot fins aquest cap de setmana, quan finalment podrà celebrar-se aquesta esperada pujada commemorativa del 5oè aniversari de la mítica i díficil Côte Bagnols-Sabran.

Dos meetings

Tant dissabte com diumenge és disputarà una pujada d’entrenaments oficials i dos de carrera. La sortida de la pujada es donarà en la CD 6, al costat del punt de France Telecom. L’arribada CD166 estarà en el punt quilomètric 3.100.

En total el recorregut de la pujada serà de 3.1 km, amb un pendent mitjà del 3,9%.

El pilot moments abans de prendre part en una cursa

Amb ganes de competir

El pilot de l’ACA ESport que afrontava aquesta temporada com a pilot oficial de Speed Car i que ho feia amb uns objectius molt concrets va veure frustrat el seu plantejament inicial a causa de l’esmentada pandèmia.

Durant la temporada només ha disputat, fent-ho amb èxit, la prova de la Copa de França de Font Romeu.

Després de completar les passades de reconeixement que consideri oportunes el pilot començarà la seva lluita contra el crono a les 8.00 hores del dissabte amb la disputa dels entrenaments oficials del primer meeting a Bagnols – Sabran.

A la mateixa hora del diumenge s’iniciarà el segon meeting en el mateix escenari.

Més notícies dels nostres pilots a nivell internacional, aquí

Ferré en una altra prova del seu calendari

Info original i fotos: Fotoesport