,

Tony Cachafeiro torna a demostrar de quina fusta està fet

Després del seu excel·lent paper la setmana passada en una de les proves del Campionat d’Espanya,  tot i acabar quedant fora de la cursa, el jove pilot de kàrting del Principat d’Andorra ha tornat a sorprendre a propis i estranys, aquesta vegada a Itàlia, en el marc de la tercera ronda de les IAME Euro Sèries, el campionat europeu més important d’aquesta modalitat.

A l’altura dels millors del món

Després de la seva victòria al CEK de Terol i sense temps per a descansar, Cachafeiro i la seva família van viatjar fins al mític traçat de Franciacorta, regió llombarda italiana, per a disputar la tercera prova de les IAME Euro Sèries.

És així que una setmana després, a les ordres de l’equip Fusion Motorsport, l’andorrà ha tornat a competir entre els millors pilots del món, demostrant la fusta de la que està fet! De fet, de no ser pel cop que un rival li ha donat pel darrere, probablement el resultat de la competició hagués estat el mateix que l’obtingut la setmana passada, és a dir, un podi.

Per començar, a les mànigues classificatòries Cachafeiro va completar la primera sessió del cap de setmana en la segona posició. Després, l’arribada de la pluja va complicar-li lleugerament les coses, bàsicament per no conèixer encara aquest circuit. Entre això i dos accidents soferts per altres rivals, l’andorrà va acabar situat al 32è lloc, és a dir, a mitja taula, atès que en total hi havia més de 60 participants lluitant per fer-se un lloc de cara a les curses d’avui diumenge.

A un segon del primer

Ja en la Pre-Final, Cachafeiro ha completat una remuntada espectacular. L’andorrà ha pujat de la posició 16 fins a la 6a, oferint, com ho va fer fa 7 dies, un autèntic recital d’avançaments. Cal dir que en aquesta competició l’andorrà s’enfronta a pilots de més edat i molta més experiència!

Malgrat aquesta realitat, Cachafeiro ha acabat quedant-se a només un segon i mig del guanyador de la prova. És així que l’andorrà s’ha ficat a la Final, la qual cosa en si ja és tot un èxit.
Desgraciadament, tal com hem avançat al principi, mentre rodava al Top20, un rival l’ha colpejat per darrere. A conseqüència del cop Cachafeiro ha hagut d’abandonar.

Directes a Genk

Sigui com sigui, la realitat és que el cap de setmana ha estat increïblement positiu per al jove pilot, qui per segona setmana consecutiva no té temps per a descansar. I és que una vegada acabat el míting italià han sortit directes cap a Genk, a Bèlgica, on tindrà lloc la següent ronda de les IAME Euro Sèries.

———

Per a més notícies en l’àmbit de l’esport internacional de món del motor amb participació andorrana, feu clic en aquest enllaç directe. Si ho preferiu, també podeu accedir-hi des del menú superior del blog.