,

Tony Cachafeiro lluitarà a Zuera pel títol del campionat d’Espanya de Kàrting

El pilot Tony Cachafeiro tancarà aquest proper cap de setmana al circuit de Zuera (Saragossa) l’actual temporada del Campionat d’Espanya de Kàrting (CEK), fent-ho amb possibilitats d’endur-se el títol de la seva categoria cap a Andorra. Actualment, l’andorrà ocupa la cinquena posició a la classificació.

2n a la provisional

El primer i segon lloc aconseguits a la cita anterior de Motorland van catapultar al jove pilot del Principat, apropant-lo a Daniel Miron Lorente, líder provisional del campionat amb 221, 34 més que Cachafeiro (187 punts).
En tot cas, aplicant el criteri de classificació del campionat, el qual descompta el pitjor resultat aconseguit a les mànigues i les curses, la diferència s’escurça fins a 30 punts.

En tot cas, siguin 30 o 34, l’andorrà lluita des de fa vàries edicions pels llocs alts de la classificació, quan no oblidem, aquesta temporada és la primera que ha disputat íntegrament.

Per tot, la moral i les ganes estan a flor de pell, doncs després d’haver aconseguit al darrer meeting 85 dels 101 punts, tot és possible!

Una gran temporada

Al marge del que acabi passant, Cachafeiro a brodat una molt bona primera temporada. L’andorrà ha estat constantment entre els deu primers, mentre cursa a cursa seguia aprenent i creixent com a pilot. A mitja temporada va fitxar amb els d’MDC Racing, equip amb el que va arribar la seva primera victòria competint contra els millors.

És així que el pilot ha arribat on està ara mateix, davant l’oportunitat de fer-se amb el campionat. En tot cas, més enllà de la il·lusió que això els suposaria a ell, a l’equip i a la família, el jove pilot li treu ferro, doncs els seu objectiu passa, sobretot, per seguir evolucionant i creixent coma pilot, una mostra més de la serenor tan característica d’aquesta promesa del karting.

En paraules del pilot

Tal i com comentava el pilot “Arribem a Zuera amb moltes ganes de tornar a competir, un mes després de classificar-nos per a la final de les IAME Euro Series a Bèlgica. L’objectiu és tornar a lluitar pels llocs capdavanters tal i com vam fer a Motorland”

Aprofito per tornar a donar les gràcies a Oriol Dalmau, cap de l’equip MDC Racing. També a Joan Rebull, Team Manager a ‘Mini’,  a Grice Racing Engines i a BirelArt per tot el seu suport. Junts hem crescut molt i volem tancar el CEK amb d’altres grans resultats”

Des de Motoraldia et desitgem molta sort Tony, estarem pendents d’aquest darrer round a Zuera, tot i que per a nosaltres, com per a tots els qui et segueixen, la temporada que has fet ja és una gran victòria!

Per a més notícies en l’àmbit de l’esport internacional de món del motor amb participació andorrana, feu clic en aquest enllaç directe. Si ho preferiu, també podeu accedir-hi des del menú superior del blog.