,

Tony Cachafeiro es queda a tocar del Top10 a Albaida

El jove pilot Tony Cachafeiro (MDC Racing) va quedar-se a les portes del Top 10 a la tercera cita del Campionat de València de Kàrting (CKCV), prova que va disputar-se a la localitat d’Albaida aquest darrer cap de setmana (dies 12 i 13 d’agost).

La prova, que enguany va tenir lloc a la tarda-nit per minimitzar el màxim possible l’onada de calor que ens acompanya a tots des de fa dies, va ser molt especial per a tots els participants i assistents.

Inici amb problemes

La classificació del divendres la va finalitzar en l’onzè lloc, a poques mil·lèsimes d’entrar entre els deu primers i a poques dècimes del Top 5.

Tot i que inicialment va tenir problemes amb la configuració del kart, dissabte, a la primera cursa, el del Principat va mantenir-se al mateix ritme del grup capdavanter durant tota la carrera. Malauradament però, després de rebre una sanció a causa d’un toc amb un altre pilot va acabar relegat al 14è lloc.

A la segona cursa, el pilot va rescabalar-se de la mala sort viscuda, tant per la sanció rebuda, com pels problemes de configuració inicials. I és que en aquest segon round va protagonitzar una gran sortida, sens dubte un dels seus punts forts com a pilot. En aquest sentit, l’andorrà va guanyar set posicions abans de finalitzar la primera volta.

La mala sort va tornar de nou a menys de la meitat de la segona volta. Cachafeiro rodava còmodament en el setè lloc, perseguint amb molta solvència al que rodava sisé. En un tres i no res, un dels perseguidors va colpejar-lo per darrere fent que perdés completament la traçada i el ritme de carrera. Quan l’andorrà va poder reintegrar-se de nou, tota la feina feta s’havia esvaït, doncs estava en el 21è lloc.

Remuntada sense recompensa

Tot i que parlem d’un pilot amb molta sang freda, capaç de sorprendre tothom amb remuntades impossibles, en aquesta ocasió el toc sofert i la carrera com a tal van condicionar la seva remuntada. I és que tot i recuperar nou posicions abans de creuar la línia de meta, per a Cachafeiro, extremadament exigent en tot el que fa, no va ser suficient, doncs volia haver acabat al Top10. Per això, el balanç del pilot no va ser tot lo positiu que ell hagués volgut. Així en parlava, un cop finalitzat el meeting. “No vam aconseguir entrar al Top10, que era l’objectiu plantejat amb el meu equip MDC Racing. En tot cas, així són les curses. Aquest cap de setmana ens ha servit per seguir aprenent. Sobre tot el viscut, estic prou content de com he gestionat els problemes i com hem anat creixent sessió a sessió”.

Per a més notícies en l’àmbit de l’esport internacional de món del motor amb participació andorrana, feu clic en aquest enllaç directe. Si ho preferiu, també podeu accedir-hi des del menú superior del blog.