,

Tot llest pel segon meeting de l’e-Trophée Andros 2022

e-Trophée Andros. – Aurélien Panis (Elite Pro) i Sylvain Pussier (Elite) arriben al Pas de la Casa com a líders, mentre que Yvan Muller es perfila com la gran atracció.

Una nova edició de l’e-Trophée Andros es donarà cita al Principat d’Andorra aquest proper cap de setmana. I és que com cada any, Andorra tornarà a ser l’escenari on es disputarà el segon meeting del calendari d’aquesta coneguda competició sobre gel.

La logística de l’organització i dels equips van instal·lar-se al Circuit Andorra – Pas de la Casa el passat dimarts dia 13, mentre que la competició arrencarà demà dia 16 i diumenge 17.
En el decurs de cada jornada es disputarà un meeting que acumularà punts de cara a la provisional del certamen.

L’estació alpina de Val Thorens va tornar a ser l’escenari on es va donar el tret de sortida de l’e-Trophée Andros 2022.

Dorian Boccolacci i Aurélien Panis van ser els primers guanyadors en ELIT PRO de la temporada.

Els millors especialistes

La categoria ELITE PRO, continuarà sent la reina del certamen. El Team DA RACING amb tres Renault Zoe en pista. El número 1 pilotat per Jean B. Dubourg, actual campió de l’Andros, sembla que serà l’enemic a batre.

També inicia la temporada de gel com a favorit el Team MRACING, amb Yvan Muller. Muller (entre altres fites, amb quatre títols de campió del món de Turismes) buscarà la seva primera victòria a l’Andros amb un vehicle elèctric. El veterà pilot tindrà un rival de molt nivell en el seu equip. Ens referim al seu nebot Yann Ehrlacher. Tot i la seva joventut, Ehrlacher ja té triomfs parcials en el trofeu de les “melmelades”.

SaintéLoc Racing també tindrà a pilots de la talla de Dorian Boccolacci i Aurélien Panis.
Destacar que el pilot Matthieu Baumel, abans de desplaçar-se a l’Aràbia Saudita per participar al Dakar, disputarà la prova andorrana de l’Andros al volant d’un As01 Clim Denfert del Team DRP.

Com veieu, la graella de sortida està farcida de grans pilots, de manera que com en cada edició, aquesta que està a punt d’arrencar també serà d’allò més excitant.

Horaris

Com cada any els horaris seran de tarda – nit:

Divendres (dia 16) 

  • 16:00 – 16:55 – Entrenaments cronometrats.
  • 17:05 – 19:40 – Mànegues qualificatives i Sùper pole
  • A partir de les 20:10 – Finals, Sùper finals i podis.

Dissabte (dia 17):

  • 16:00 – 18:40 – Mànegues qualificatives i Super pole.
  • A partir de les 19:10 – Finals, Super finals i podis.

————

Per a més notícies en l’àmbit de l’esport internacional de món del motor amb participació andorrana, feu clic en aquest enllaç directe. Si ho preferiu, també podeu accedir-hi des del menú superior del blog.

Font original/ Fotos: Fotoesport