,

Tony Cachafeiro marxa de Xiva perfectament adaptat al seu nou equip

Tony Cachafeiro ha tancat avui diumenge la seva estrena amb l’equip MDC, després de disputar la segona ronda del Campionat valencià de Kàrting (CKCV) a la ciutat de Xiva. L’andorrà ha acabat fregant les posicions de podi, després de finalitzar setè i cinquè en les dues carreres disputades.

El millor entre els pilots de MDC

Destacar que tot i sent l’últim pilot a incorporar-se a les files dels de MDC, dels quatre pilots de la categoria Mini de l’equip, Cachafeiro ha estat el que millor resultat ha obtingut a la segona carrera. Això torna a demostrar la capacitat del pilot a l’hora d’adaptar-se en temps rècord a un nou equip i tot el que això implica.

La veritat és que en aquesta nova cita del certamen de la Comunitat Valenciana, a més de la seva capacitat d’adaptació al nou equip, Cachafeiro també ha demostrat la seva adaptabilitat a l’entorn, per molt canviants que siguin les condicions. I és que durant els classificatoris de dissabte, l’andorrà va haver de bregar amb les inclemències de la meteorologia i tot el que comporta: pilotatge, pneumàtics.. En aquest sentit, gràcies a l’experiència adquirida pilotant en mullat en una de les proves IAME Euro Series a finals d’abril, a València l’andorrà ha sabut gestionar molt bé la situació.

En 15 dies, de nou a València

El jove pilot seguirà el calendari amb el seu nou equip, tornant en dues setmanes al mateix circuit d’avui. Això sí, en aquesta ocasió lluitarà pel Campionat d’Espanya de Kàrting (CEK). Val a dir que Cachafeiro afrontarà el meeting amb molt bones sensacions, donat que ostenta un dels vuit millors temps registrats entre els pilots del CEK.

———

Per a més notícies en l’àmbit de l’esport internacional de món del motor amb participació andorrana, feu clic en aquest enllaç directe. Si ho preferiu, també podeu accedir-hi des del menú superior del blog.