,

Xavi Cardelús renova amb els de Promoracing de cara al Moto2 2023

Xavi Cardelús i Raúl Jara han segellat la continuïtat del pilot amb l’equip Promoracing per seguir disputant el Moto2 European Championship amb aquesta formació. La renovació arriba després d’una temporada amb un balanç molt positiu. I és que aquest any Cardelús ha sumat quatre podis en tres circuits diferents, així com una cinquena posició final. Val a dir que aquest 5è lloc hauria estat encara millor si Cardelús no hagués començat la temporada lesionat. A més, a causa de d’una altra lesió que va patir durant els entrenaments de la Copa del Món de MotoE a Mugello, tampoc va poder participar a les dues curses del Circuit de Barcelona-Catalunya.

Xavi Cardelús amb Raúl Jara, màxim responsable de Promoracing

3a temporada consecutiva

Així doncs, aquesta serà la tercera temporada consecutiva a les ordres de l’equip de Raúl Jara.

L’andorrà valorava així el projecte:

Estic molt content d’haver tancat la meva continuïtat amb l’equip Promoracing perquè és la conseqüència del gran treball que hem fet al llarg de la temporada. Tots plegats hem fet un important pas endavant i els resultats que hem aconseguit així ho demostren. La compenetració amb Raúl Jara i amb tots els membres de l’equip és extraordinària i tenint en compte el nivell i l’evolució que hem mostrat aquest any, l’objectiu de cara a l’any que ve no pot ser un altre que el de guanyar

Per la seva banda, Raúl Jara, explicava que estic molt satisfet de tornar a comptar amb el Xavi de cara a la propera temporada. Estem realment molt orgullosos de la feina que ha fet aquest any . El gran pas endavant que ha fet és la millor base per afrontar la temporada 2023”

———

Per a més notícies en l’àmbit de l’esport internacional de món del motor amb participació andorrana, feu clic en aquest enllaç directe. Si ho preferiu, també podeu accedir-hi des del menú superior del blog.