,

JOAN VINYES REPRENDRÀ LA TEMPORADA AMB DOBLET

Cap de setmana llarg, intens i molt important per a Joan Vinyes, ja que entre demà divendres i el cap de setmana, es reprendrà el ritme de competicions, parat des de l’aparició de la crisi del coronavirus.

Així doncs, demà divendres (17 de juliol) serà el dia de test amb el Suzuki Swift R4lly, mentre que durant el cap de setmana Joan Vinyes compartirà el Porsche GT3 Cup amb Jaume Font a Navarra.

Des de Fafe, parats

En aquest sentit, Joan Vinyes-Jordi Mercader tornaran a ocupar l’habitacle del Suzuki Swift R4lly. Ho faran després del prometedor debut que van protagonitzar al febrer en el Ral·li Serras de Fafe.

53è Ral·li Ourense

L’equip Suzuki Motorsport Ibèrica tornarà a l’activitat amb una jornada de test a la Corunya. Serà una bona forma de refrescar sensacions i començar a pensar en l’inici del Campionat d’Espanya de Ral·lis d’asfalt,  que es farà efectiu els dies 24 i 25 d’aquest mes de juliol amb la celebració del 53è Rallye Ourense – Ourense termal.

1a. cita de resistència: Navarra

Una vegada finalitzat el test en terres gallegues, Joan Vinyes es desplaçarà al Circuit de Navarra on es reunirà amb el seu company Jaume Font i els tècnics de Baporo Motorsport, per a afrontar la primera cita del Campionat d’Espanya de Resistència (CER).

Jornada intensa a Los Arcos

El programa de Vinyes-Font a Los Arcos, té un dissabte (18 de juliol) molt intens, amb la disputa dels entrenaments lliures (dos manegues de 50’ cadascuna) i els entrenaments oficials (1 mànega de 20’ per a cada pilot ). Finalitzaran la jornada  amb la primera carrera programada a 48’, més una volta. Pel diumenge (dia 19), quedarà la segona carrera, també de 48’ més una volta.

Ansietat per tornar!

El traçat de Los Arcos serà el primer repte de la temporada en circuits. Abans d’iniciar el seu desplaçament, en Joan cap ens Comentava que “després d’una bona pretemporada i d’un bon començament a Fafe, tot feia indicar que seria un any en què la progressió seria constant. El principal objectiu era, -de fet ho segueix  sent, però amb retard-  aconseguir les millors prestacions del Swift en R2Kit”

Pel que fa a la seva activitat al volant del Porsche GT3, l’andorrà afegia que “en aquest cas el nostre desig era donar continuïtat a l’excel·lent final de temporada 2019, doncs volíem aprofitar l’experiència acumulada per estar habitualment en la lluita pel podi en les curses del GT Open Cup d’aquesta temporada”

Al març tot va capgirar-se

És evident que l’ambiciós plantejament inicial va saltar pels aires a mitjans de març. L’opció de reprogramar tota l’activitat del 2020 era l’única possibilitat que quedava:

“Així ha estat. En primer lloc la prioritat va ser conèixer els calendaris que seguiríem amb el Suzuki Swift R4lly. Després tocava triar quina seria la millor opció en circuits. Ara mateix tinc moltes ganes de començar a competir, reprendre la normalitat i poder seguir els diferents certàmens amb els contratemps i alegries habituals del món de les carreres. Seran cinc mesos molt intensos”

Així doncs, si no hi ha canvis d’últim moment, Joan Vinyes – Jaume Font (Porsche GT3 – Baporo Motosport) iniciaran la seva primera carrera del CER 2020 a les 18.15 hores del dissabte (dia 28), després d’haver disputat les tandes dels entrenaments lliures i dels cronometrats.

Per a d’altres entrades dels nostres esportistes a nivell internacional, feu clic aquí