,

Amàlia Vinyes tanca la temporada del TCR Spain a Barcelona

El Circuit de Barcelona ha acollit aquest darrer cap de setmana l’última cita de la temporada del TCR Spain. La pilot andorrana Amàlia Vinyes ha participat al volant del seu Audi RS3 LMS pilotant sota l’estructura de l’equip Baporo Motorsport.

Tot i trobar-se amb certes dificultats de pilotatge durant els primers entrenaments, en arribar els cronometrats l’andorrana ha tingut millors sensacions, fins el punt d’acaronar el Top10.

Curses complicades

A la primera cursa Amàlia Vinyes ha mantingut un molt bon ritme, fet que li ha permés escalar posicions fins situar-se entre entre els deu millors pilots. Malauradament, el cop sofert amb un altre pilot quan intentava avançar-lo li ha malmés el retrovisor, fent impossible que pogués controlar bé la seva retaguàrdia. Finalment, la del Principat ha creuat la línia de meta en una ben defensada onzena posició.

Tot just començar la segona cursa ha arribat el primer entrebanc per a Amàlia Vinyes, diem ‘el primer’ perquè en aquest segon round ha patit fins a tres contratemps! Per començar  -mai millor dit-  quan el semàfor s’ha posat verd, el cotxe que Amàlia Vinyes tenia al davant s’ha quedat clavat, fet que ha obligat a la pilot a rodejar-lo. Aquesta maniobra en plena sortida ja li ha suposat varies posicions.

El segon enrenou ha arribat en forma de bandera groga i tot bel que això comporta. La qüestió és que aquesta casuística ha allunyat a la pilot de qualsevol opció de poder seguir al grup capdavanter.

Oli al parabrisa

Per si no fos prou, un cop restablerta la carrera, tot d’una el parabrisa de l’Audi de la dels de Baporo Motorsport ha començat a a embrutar-se amb l’oli que anava deixant un dels cotxes que tenia al davant. Lògicament això ha reduït considerablement la visibilitat, fent impossible cap intent de superar rivals. De fet, defensar la posició ja ha estat una fita molt complicada en aquelles condicions.

És així que al final Amàlia Vinyes ha conclós aquest segon round, donant per bona la dotzena posició final obtinguda.

Afinant-se amb l’RS3

Val a dir que malgrat tots els enrenous viscuts avui, Amàlia Vinyes està cada cop mes còmoda al volant de l’RS3 i té millors sensacions cada dia que passa. Així ho expressava un cop acabat el meeting de la ciutat comptal: “Les posicions en les què hem acabat les dues curses no reflecteixen ni el ritme que hem portat, ni l’evolució viscuda durant el cap de setmana. A més, estic contenta perquè als primers entrenaments no aconseguia agafar el ritme, però després he pogut rodar sense problemes al mig de la taula. Així doncs me’n vaig amb bones sensacions pel desenvolupament que hem fet al cotxe”.

Amb la cita de Barcelona es tanca la temporada del TCR Spain, un certamen en el què Amàlia Vinyes ha disputat les tres darreres.

———

Per a més notícies en l’àmbit de l’esport internacional de món del motor amb participació andorrana, feu clic en aquest enllaç directe. Si ho preferiu, també podeu accedir-hi des del menú superior del blog.