,

Joan Vinyes a punt per a la darrera prova de la Porsche Carrera Cup

El traçat alemany de Hockenheim viurà entre el 7 i el 9 d’octubre el sisè i últim meeting de la Porsche Carrera Cup Benelux 2022.

Al volant del seu Porsche 911 GT3 Cup, Joan Vinyes estarà aquest proper cap de  setmana a la graella de sortida del mític circuit alemany.

L’andorrà, que tant a Spa-Francorchamps (Bèlgica), com a Zandvoort (Països Baixos) va pujar-se al lloc més alt del calaix, buscarà un nou triomf a Hockenheim.

Des de 1932.

L’emblemàtic circuit està situat al sud-oest de Heidelberg, a poc més de 100 km de Strasbourg (França) i a 120 km de Sttutgart (Alemanya), seu central de Porsche.

Des de la seva inauguració l’any 1932, al circuit alemany s’han dut a terme dues grans remodelacions. La primera -a mitjans dècada dels quaranta-  va fer-se per poder reparar els desperfectes causats durant la Segona Guerra Mundial. La segona va tenir lloc a principis dels 2000 i va fer-se per tal d’adaptar el traçat a les nomatives de la FIA.

Hockenheimque acull el GP d’Alemanya de Fórmula 1, té un total de 4.574 metres i 17 revolts (11 a la dreta i 6  a l’esquerra) i té una capacitat per allotjar fins a 120 mil espectadors.

“Disputar una carrera amb tants aficionats a les graderies és una gran experiència” –ens comentava Vinyes.

“Al Zandvoort vaig quedar-me amb un mal regust a causa del toc que vaig tenir en la segona carrera. A Monza però, compartint cotxe amb el Jaume (Font), tot va anar bé”

”Al circuit alemany estaré de nou en solitari.  La veritat és que em sento molt motivat per posar el punt final a la temporada de circuits de la millor manera possible. –concloïa optimista Vinyes.

4 proves compartiran circuit

El DTM Trophy, la DTM Clàssic Cup i la BMW M2 Cup, a més de la Porsche Carrera Cup Benelux, coincidiran a Hockenheim el proper cap de setmana.

Pel que fa al programa de la Porsche Carrera Cup Benelux, divendres (dia 7) tindran lloc les dues mànegues entrenaments lliures (de 40’).
A partir de les 9.15 del matí de dissabte (dia 8) arrencaran els entrenaments oficials (35’).  El mateix dissabte es correrà la primera carrera programada de 30’ més 1 volta. L’inici està previst cap a les 18.20 hores.
Diumenge es disputarà la segona carrera, també de 30’ + 1 volta. Començarà a les 17.10 hores.

Tan bon punt rebem els resultats, us en farem el corresponent resum.

Sort Joan!

———

Per a més notícies en l’àmbit de l’esport internacional de món del motor amb participació andorrana, feu clic en aquest enllaç directe. Si ho preferiu, també podeu accedir-hi des del menú superior del blog.

Font /Fotos: Fotoesport