Natàlia Gallego (FMA), participa a l’Assemblea General de l’FIM 2022

Natàlia Gallego, presidenta de l’FMA i delegada de la Comissió de Sostenibilitat de la FIM, va desplaçar-se entre els dies 1 i 4 de desembre a la localitat italiana de Rímini per participar en els diferents actes organitzats per la Federació Internacional de Motociclisme (FIM).

Assemblea General de la FIM 2022

96 federacions motociclistes nacionals, d‘un total de 116, van tractar diferents temes, com ara els balanços esportius i econòmics d’aquest 2022. També es va tractar els pressupostos i calendaris esportius del proper 2023, l’afiliació de tres noves federacions a la FIM i algunes modificacions en estatuts i reglaments.

També van tenir lloc l’elecció de varis càrrecs, com ara el president, vicepresidents i els auditors interns de la FIM. El més destacat va ser Jorge Viegas, que va ser reelegit per 4 anys més. Viegas va obtenir el suport del 94% dels delegats votants.

El resident Ignasi Verneda també va ser nomenat de nou com a primer vicepresident (FIM Deputy President).

Reunió de l’AIM

Un altre punt important d’aquesta trobada va ser la reunió de la junta directiva de l’Associació Iberoamericana de Motociclisme (AIM). Aquesta associació està formada per una vintena de federacions motociclistes llatinoamericanes i per les d’Espanya (RFME), Andorra (FMA) i Portugal (FMP). Natàlia Gallego hi va participar com a vicepresidenta de l’AIM.

La Junta Directiva de l’Associació Iberoamericana de Motociclisme està formada pel Sr. Pedro Venturo (unió continental llatinoamericana i president de l’AIM), Natàlia Gallego (federació andorrana i vicepresidenta de l’AIM), Manuel Casado (federació espanyola i vicepresident de l’AIM), Manuel Marinheiro (federació portuguesa i vicepresident de l’AIM) i Fernando Molano (Secretari General de l’AIM).

En aquesta reunió es van valorar les accions de col·laboració dutes a terme aquest 2022. També es van posar en marxa un calendari d’activitats iberoamericanes per al 2023.

Gala dels FIM Awards 2022

La Gala dels FIM Awards va premiar els campions del món de motociclisme 2022 en les diferents disciplines que tutela la FIM. Els campions més esperats de la nit van ser, Toni Bou, 32 vegades campió del món de trial i l’actual campió del món de MotoGP, l’italià Pecco Bagnaia.

La gran sorpresa de la nit va ser la presència a la gala de l’expilot de MotoGP, Valentino Rossi. Rossi va rebre de la mà del president de la FIM el reconeixement “GRAZIE VALE!”

Jorge Viegas amb Valentino Rossi

Toni Bou

 

 

 

 

 

 

La propera edició de l’Assemblea General de la FIM i de la gala dels FIM Awards tindrà lloc a finals del proper 2023 a Liverpool.

———

Si voleu accedir a d’altres articles breus i reportatges relacionats amb el món del motor andorrà, podeu fer-ho des de l’apartat del desplegable que trobareu al menú superior del blog, o directament des d’aquest enllaç.

Font original/Fotos: Fotoesport