, ,

UNA CAIGUDA HA COMPLICAT LA CURSA DE CARDELÚS A AUSTRÀLIA

Cardelús a Austràlia

Una caiguda ha complicat la cursa de Cardelús a Australia. L’accident va passar en el warm-up previ a la cursa, un fet que ha marcat inevitablement les possibilitats del pilot en el Gran Premi australià

Tot i no fer-se cap lesió greu, l’andorrà ha hagut d’afrontar la carrera amb molèsties al turmell esquerre i a la mà dreta.

Aquestes molèsties finalment han acabat provocant la seva retirada poc abans d’entrar en l’últim terç de la competició.

L’andorrà, que sortia des de la 31a posició, ha fet una molt bona sortida.  A la segona volta ha rebaixat en set dècimes la seva volta ràpida, amb un registre de 1’36.01.

A mida que anava avançant la cursa ha millorat algunes posicions. Semblanva que la lesió del peu es mantenia estable i sense massa molèsties.

En la tercera volta però, la moto li ha fet un mal moviment i per evitar la caiguda ha hagut de recolzar el peu lesionat. A causa d’això, el dolor i les molèsties han tornat a aparèixer i no ha pogut continuar. Quedaven 11 voltes pel final.

El pilot andorrà es traslladarà ara a Malaisia per disputar al circuit de Sepang. Serà el penùltim Gran Premi de la temporada.