VIZIV TOURER: UNA ULLADA AL FUTUR DE SUBARU

Els de Subaru van donar a conèixer durant la passada edició del Geneva Motorshow, el cone gut saló automobilístic de la ciutat suissa, un dels seus exercicis de futur. Parlem el visionari Viziv Tourer Concept.

Com tot model conceptual, aquest familiar esportiu mostra l’estètica que  presentaran els futurs models esportius familiars de la marca.

gims.swiss/premieres

100% Subaru

Aquest model està fet transmetre la màxima seguretat, versatilitat i polivalència, però també la màxima diversió al volant.  Aquests aspectes són característics en la marca japonesa.  

La combinació de tecnologies, com ara la tracció Symmetrical AWD i els motor bòxer són, en gran part, la millor garantia per què això esdevingui possible.

El Viziv Tourer Concept gaudeix de tecnologies avançades d’assistència a la conducció de darrera generació. Estan totes desenvolupades íntegrament per la companyia.  Per això està previst que moltes d’aquestes tecnologies s’incorporin a partir del proper any en els nous models de la marca.

gims.swiss/premieres

Tecnològic

Així mateix, el cotxe incorpora millores addicionals pel que fa a tecnologies d’assistència a la conducció «Eyesight». Entre aquestes destaquen elements com el radar o els sistemes de navegació amb GPS d’alta precisió, ambdós destinats per la marca a reduir el nombre d’accidents de trànsit.

La companyia japònesa ha subratllat que segueixen desenvolupant millores en aquesta línia. Per això tots els seus vehicles aportaran la màxima seguretat, la millor tecnologia i un llenguatge de disseny aplicat, de primer ordre.

 

Fotos: gims.swiss (Geneva International Motor show)