,

LEXUS, LA MARCA MÉS FIABLE DE 2018

Aquest passat més de novembre, Lexus, va coronar-se com la marca més fiable de 2018. Al menys això diuen els resultats de l’estudi anual de fiabilitat en la indústria de l’automòbil realitzat per  `Consumer Report´

Un cop més, enguany amb Lexus com a guanyador, els japonesos han copçat les tres primeres posicions de podium.

Lexus, la marca més fiable de 2018

El concessionari Lexus a Escaldes-Engordany

Les més fiables de 2018

Segons l’estudi, la marca que s’ha situat en primera posició ha estat Lexus. A més, ha acabat molt per sobre de la resta. 

El segon lloc ha estat pels de Toyota, mentre que el tercer se l’han endut els de Mazda. 

És cert que en el món de l’automobilisme hi ha factors de compra que influeixen  més o menys. Això varia en funció de la zona geogràfica de que parlem.

I és que per molt car o barat que sigui un cotxe o un altre,  per molt o poc vistós, per molt o pon espectacular o potent, el gruix de consumidors anteposa davant de tot la fiabilitat. En poques paraules “que el cotxe no ens deixi tirats a la primera de canvi”

Interior del concessionari de Lexus a Andorra

Imatge interior de Lexus Andorra

La 1a de lluny

Tot i que Lexus manté una distància considerable (en puntuació) respecte de la resta, és cert que les diferències entre les 10 primeres tampoc no és tanta.

També és cert que aquest Top10 està cobert per marques asiàtiques i alemanes. De fet, entre unes i altres conformen un percentatge molt alt del total de marques de la indústria.

Omotenashi

És la paraula que millor defineix l’excelència del seu treball. Aquest treball acaba sent la seva passió, fins i tot la seva vida. I aquesta qüestió, aquesta forma d’entendre-la, es remonta a segles i segles. De fet existeix des de sempre en la seva cultura. Els japonesos són como són i punt. Així és la seva natura.

Són els reis de la precisió, de l’exactitut i de la perfecció a l’hora de fer productes de primer nivell, com ara automòbils. D’aquí que any rere any s’enduguin el gat a l’aigua copçant les primeres posicions.

Quan sàpiguen copçar els gustos occidentals al mateix nivell, la indústria occidental s’ho haurà de fer mirar seriament.

El Lexus LC500 en estoc a Lexus Andorra

El Lexus LC500. Tecnologia, esportivitat i luxe