, ,

KAWASAKI ASSALTA LES 125 AMB LES Z I LA NINJA

La mítica família ‘Z’ dóna la benvinguda a un nos membre dins del segment de les naked i de les esportees semi carenades. Parlem de les Kawasaki Z125 i de la Ninja 125.

‘Sugomi’

Basant-se en la filosofia única de disseny ‘Sugomi’, exclusiu de la marca, les Z125 tenen l’aspecte d’una naked de gran cilindrada.

Amb aquest “look” descaradament irreverent i atrevit, el mateix que tant a caracteritzat als models més potents de la gamma Z, les 125 prometen el mateix dinamisme i emoció que qualsevol de les altres ‘Z’ de Kawasaki. Per això, les expectatives comercials són molt altes.

Amb les Z i la Ninja arriben dues grans opcions 125

Monocilíndric de 15 cv

Equipant un motor monocilíndric refrigerat per aigua, i amb una potència de 15 cavalls, les Z125 i la Ninja 125 ofereixen grans prestacions a mig i alt règim i amb la mateixa “puntada” en la part alta de les revolucions tan pròpia de Kawasaki.

També compta amb l’efectiu xassís multitubular que utilitza la Ninja H2. En conseqüència, el resultat al pilotar-les és espectacular, especialment en trams revirats.

Amb Carnet B

Les noves Z125 2019 i Ninja 125 2019 arriben per “assaltar” als motoristes que disposen del carnet B i ho fan amb un munt de detalls tècnics, amb un disseny espectacular i amb un lineal de preus realment competitiu!

En aquest sentit, dir-vos que els preus arrenquen des dels 4.260€

La Z 125 és una de les naked de baixa cilindrada més prestacionals

Fetes a consciència

I és que els de Kawasaki no s’ha limitat a fer dues motos de 125 cc i prou.

S’han pres molt seriosament la feina. Volien respondre a les necessitats i desitjos dels pilots d’aquest segment i ho han fet desenvolupant dos models que es caracteritzen per un disseny molt atractiu i per un equipament que els situa en la part alta de les seues respectives categories. Començant pel motor abans esmentat. Per tant, poca broma! Són 125, sí, però grans motos.

La Ninja difereix de la Z pel carenat i per l’alçada del seient

Naked o Súper Sport

A nivell mecànic, tant la Z125 2019 com la Ninja 125 2019 són pràcticament iguals. L’única diferència es troba que la Ninja, la més esportiva, compta amb carenat, mentre que la naked no en porta.

De la mateixa forma, la posició de conducció també és diferent, ja que l’altura del seient de la Z125 és superior al de la Ninja 125 . La primera fa 815mm i la segona 785mm.

Les tres opcions de color de la Z 125

Ambdós models están disponibles en tres colors: Verd/negre , Blau/negre i blanc/negre/verd.

Informeu-vos-en i veieu-les al concessionari oficial Kawaski d’Andorra. El trobareu a la seu central de Toyota Motors a l’Av Fiter i Rossell, 4 d’Escaldes Engordany.

Tel 814481

 

 

Fotos: Kawasaki.es