,

L’electrònica obliga a Llovera a abandonar en el 49è Ral·li de San Marino

El tàndem format per Albert Llovera i Claudi Ribeiro “Leites”, no ha pogut acabar el 49è Ral·li de San Marino, tercera prova del Campionat d’Itàlia de Ral·lis de Terra, per problemes en el seu DS3.

En aquesta prova Llovera iniciava la seva participació en el certamen italià amb l’equip Gruppo HAP, fent-ho amb “Leites”, però malauradament les coses no els van sortir com esperaven i van haver d’abandonar.

Problemes amb l’electrònica

L’abandonament s’ha produït a mig ral·li i ha estat per problemes electrònics en el cotxe. A més, donada la complexitat de l’avaria se’ls ha fet molt complicat poder seguir. I és que els problemes soferts els han obligat a fer constants resets de la mecànica. Aquesta situació, no solament els ha acabat fent impossible seguir competint, fins i tot els impossibilitat poder seguir acumulant quilòmetres.

Llovera es va desplaçar a la República de San Marino molt motivat davant la possibilitat de tornar a competir en terra, i més en un projecte en el qual gairebé havien de començar des de zero, però tampoc no s’esperava que les coses acabessin com ho han fet.

“Competir en un certamen del prestigi com l’italià era i és tot un repte. Després del test de fa un parell de setmanes vam poder veure que el DS3 no estava en les millors condicions. Tot i així, res feia indicar el desenllaç que hem tingut el dia de la competició”

Passant pàgina

Després de molts intens i en veure que els problemes no feien altra cosa que anar a més, un cop en l’assistència Llovera ha cregut que el més oportú era retirar-se, solventar els problemes d’arrel i orientar-se de cara al proper Rally di Roma Capitale, prova sobre asfalt vàlida per al Campionat d’Europa de l’especialitat. La cita serà d’aquí a un mes, concretament els dies 24 i 25 de juliol.

Esperem que tinguin temps de posar-ho tot a punt!

———

Per a més notícies esportives d’aquest cap de setmana feu clic en aquest enllaç

Info original / fotos: Fotoesport