,

GERARD DE LA CASA JA TÉ A PUNT EL FORD FIESTA ST

Gerard de la Casa ja està a punt. A partir del proper cap de setmana del 15 i 16 de maig el pilot tindrà llest el nou Ford Fiesta ST, mecànica amb la qual intentarà lluitar pel triomf en el Campionat d’Espanya i el Campionat de Catalunya, ambdós de Muntanya.

Assistit per Baporo Motosport

La nova mecànica, preparada i assistida per Baporo Motorsport, li donarà les prestacions necessàries per lluitar en igualtat de condicions amb rivals amb els què  fins li era pràcticament impossible seguir-los el ritme.

Després d’un curt brífing per familiaritzar-se amb els diferents comandaments, així com per ajustar el bucket i els cinturons de seguretat, el pilot de Gedith Center va anar per feina i va començar a fer les proves d’adaptació.

Segons el pilot:

Una vegada completats els primers quilòmetres, De la Casa comentava que “no hi ha cap dubte que tot és molt diferent respecte del Subaru. Des de la posició de conducció, a donar gas o frenar.  La resposta del cotxe no té res a veure amb mecànica anterior”

”El període d’adaptació serà imprescindible encara que intentarem que sigui el més curt possible. A partir del cap de setmana i fins a finals de juliol l’agenda és molt densa. De moment les primeres sensacions són molt positives” – concloïa l’andorrà.

En la continuació va provar algunes de les diferents possibilitats que li ofereix el Ford per ampliar les prestacions: “Començar a agafar confiança amb el Ford i conèixer les seves reaccions en diverses situacions era l’objectiu d’aquest matí i estic molt satisfet de les proves realitzades, hem aconseguit l’objectiu”

Primera parada: El Fito

Destacar que durant les proves fetes óbviament el cronòmetre va ser el gran absent. Segons en Gerard “això arribarà dissabte que ve (dia 15), quan començarem la disputa del Fito. Ara mateix sóc optimista i estic convençut que podem aconseguir un bon resultat”

Com bé comentava, el proper cap de setmana (dies 15 i 16) l’atenció dels aficionats de les pujades en costa se centrarà en la localitat d’Arriondas (Astúries) centre neuràlgic de la 49a Pujada Internacional al Fito, segona prova del Campionat d’Europa i primera del Campionat d’Espanya de Muntanya (CEM).

Els membres de l’Escuderia SIF Motor han estat els encarregats de preparat el recorregut en la carretera AS-260, entre Arriondas i Colunga. Pel que fa a la climatologia i vist el tarannà dels darrers dies, la incògnita és si hi haurà pluja, i més tractant-se d’Astúries. Caldrá esperar per veure com s’acaba de perfilar tot plegat.

——-

Per a més entrades referents a la participació de pilots andorrans en competicions d’àmbit internacional, accediu directament fent clic en aquest enllaç.

Info original / fotos: Fotoesport