,

Xavi Cardelús sortirà des de la pole position demà al Circuit de Barcelona-Catalunya

En el transcurs del classificatoris d’avui dissabte, Xavi Cardelús ha aconseguit la pole position de cara a la que serà la cinquena prova de Moto2 de la temporada. La prova es disputa aquest cap de setmana al Circuit de Barcelona-Catalunya.

El més ràpid des d’ahir

El de Promoracing ha estat el més ràpid de la seva categoria, demostrant que ahir,  quan va ser el millor de la segona jornada d’entrenaments lliures, tant ell com el seu equip ho tenien tot perfectament afinat de cara a la cita barcelonina de demà diumenge.

Val a dir que l’andorrà ha marcat la volta ràpida a la primera de les dues sessions classificatòries, registrant un temps de 1’44.013. A més, la distància respecte del segon classificat ha tornat a ser de prop de mig segon, tal com també va passar ahir.

Aconseguir la pole és una sensació fantàstica. Avui hem seguit en la mateixa línia de treball d’ahir i he continuat liderant la categoria en una jornada marcada per les altes temperatures. Al marge de treballar de valent per poder sortir des del primer lloc de la graella, també hem estat treballant en el ritme de cursa i en la durabilitat dels pneumàtics. Per tot plegat crec que estem ben preparats per ser protagonistes a les dues curses que disputarem demà

Les dues curses de la categoria de Moto2 es disputaran demà diumenge a partir de les 12:00 i de les 15:00 i estan programades a 16 voltes cadascuna.

———

Per a més notícies en l’àmbit de l’esport internacional de món del motor amb participació andorrana, feu clic en aquest enllaç directe. Si ho preferiu, també podeu accedir-hi des del menú superior del blog.