El Dacia Spring s’endú el premi al ‘Best Car Of Europe 2022’

  • El Dacia Spring ha estat triat per un jurat compost per periodistes de 32 països europeus, com el “Best Buy Car Of Europe 2022”. 
  • Més que mai, la història d’èxit del d’aquest petit utilitari elèctric low cost, està creixent.

Un jurat compost per periodistes de 32 països europeus ha atorgat al Dacia Spring el guardó Best Buy Car Of Europe 2022, és a dir, el cotxe amb la millor relació valor-preu del mercat.

Entre els diferents candidats, el jurat va decidir-se pel petit elèctric fet del romanesos, com el millor cotxe i alhora el més assequible. De fet ha guanyat amb un còmode avantatge.

D’altra banda, ni que sigui per citar-ho com a anècdota, val a dir que aquesta és la primera vegada que un cotxe elèctric (que no són barats precisament) s’emporta aquest tipus de guardó.

Una compra justa i racional

És així que el Dacia Spring ha aconseguit convertir-se en la compra més racional i assenyada. I és que al contrari del que succeeix amb els premis al Cotxe de l’Any a Europa, l’Autobest mira per sobre de tot la relació valor-preu dels candidats, és a dir, quant val i que ofereix per aquest preu.

Després del premi Good Deal que va endur-se la setmana passada en els Automobile Awards, aquest últim guardó premia l’orientació de la marca romanesa i el seu compromís amb la mobilitat 100% elèctrica, mantenint un lineal de preus accessible per a tots.

100% Dacia, 100% elèctric

Llançat a finals de març de 2021, el Dacia Spring va quallar ràpidament entre el gran públic. Les més de 43 mil comandes en donen fe!

La raó d’aquest èxit és simple: l’Spring simplifica la mobilitat 100% elèctrica i ofereix tot el que és essencial: navegació, aire condicionat, alçavidres elèctrics, emparellament amb el telèfon intel·ligent.. i com sempre, tot això ho ofereixen a un preu inigualable.

Però és que a més, aquest és un utilitari urbà amb un interessant look de SUV, la qual cosa, sumat al fet de ser 100% elèctric i molt barat, fa que sigui un veritable bombó.

Fins a 305 km de autonomia

La seva simplicitat d’ús i de càrrega, més una autonomia que pot arribar fins als 305 km en ciutat (cicle WLTP city), el converteix en la solució perfecta per a la majoria d’urbanites que necessiten un cotxe àgil, petit, amb un look diferent i que els cobreixi les necessitats diàries en termes d’autonomia.

Una vegada rebut aquest reconeixement, Denis Le Vot, CEO de Dacia i LADA, declarava en roda de premsa que “ens sentim molt orgullosos d’haver guanyat aquest premi. Confirma la determinació de Dacia d’oferir sempre als seus clients el que realment té sentit per a ells. L’Spring, senzill i assequible per a tots, està en sintonia amb els temps que corren


Altres reconeixements

A més del Best Buy Car of Europe 2022, el Dacia Spring també va aconseguir excel·lents resultats en l’ECOBEST Challenge 2021 celebrat aquest passat mes de novembre:

– Autonomia visible de 221 km en cicle combinat (per a una homologació WLTP de 230 km),

– Autonomia restant de 31 km amb 0% de reserva d’energia en el quadre d’instruments,

– Una eficiència energètica de 8,25 km/kWh, la millor entre els 15 vehicles analitzats

———

Per a més novetats, feu clic en aquest enllaç, o accediu a la secció des del menú superior del blog.

 

Fotos: DACIA