,

Tot a punt pel Campionat del Món d’X-Trial d’Andorra la Vella

Campionat del Món d’X-Trial.- Avui dimecres ha tingut lloc la presentació de l’X-Trial d’Andorra la Vella, que arrencarà en poc més de 3 dies.

A l’acte han assistit Conxita Marsol, cònsol major d’Andorra la Vella, Jordi Torres, ministre de turisme i telecomunicacions, Justo Ruiz, secretari d’Estat d’esports, Josep Vergel, CEO i director general de 2Play Events, i Natàlia Gallego, presidenta de l’FMA.

Dues proves en total

Serà el proper dissabte 6 de novembre quan la capital donarà el tret de sortida en aquesta nova edició del Campionat del Món X-Trial, una edició que enguany comptarà només amb dues proves.

La competició tindrà lloc al poliesportiu de la capital, que al llarg d’aquests dies ha estat especialment adaptat per a l’ocasió.

Toni Bou buscarà el seu 15è trofeu.

També ha estat present el pilot resident Toni Bou, que dissabte lluitarà per endur-se el seu 15è trofeu de Campió del Món X-Trial. Bou s’enfrontarà a pilots com Adam Raga, Jeroni Fajardo, Matteo Grattarola, Jorge Casales, Jaime Busto, Gabriel Marcelli, Miquel Gelabert i Toby Martyn.

Emoció i espectacle assegurat

Al marge dels resultats, el que està clar és que dissabte tindrem a Andorra el millor pilotatge de trial indoor del món , i amb ell, un esdeveniment espectacular que donarà el tret de sortida al campionat.

Per a més informació i venda d’entrades, adreceu-vos a:  x-trial.com