,

3a posició de Gerard de la Casa a la Pujada Alcover

Després d’una llarga pretemporada, Gerard de la Casa (Ford Fiesta WRX)  va tornar a competir a la Pujada Alcover, enduent-se la 3a posició de la categoria Turismes.

Després d’aquesta primera cita de la temporada, ja es poden treure les primeres conclusions. I és que sembla evident que si la situació no canvia, en Gerard tornarà a tenir molt complicat poder pujar a l’esglaò més alt del podi, doncs la lluita amb els Porsche resulta clarament desigual.

Sense canvis de traçat

Els components de l’Escuderia TRAMSport no van fer cap canvi al traçat. Així doncs, una part de la carretera (TV-7041) que uneix les localitats d’Alcover i Mont-ral, en concret entre les fites quilomètriques 1,085 i 5,190, van completar els 4,10 km de pujada que van cronometrar-se per poder establir les classificacions de la prova.

Quant a la climatologia, esmentar que l’ambient va ser agradable, encara que abans de l’inici de la primera pujada vàlida per a la carrera, semblava que el mal temps diria la seva. Per sort, al final no va anar a més.

A uns segons dels Porsche.

Pel que fa a les diferències que hi ha respecte dels Porsche, en Gerard comentava que “superar-los continua sent molt complicat. Veurem si ens podrem acostar més a les pujades més favorables per a la nostra mecànica.

En tot cas, l’Andorra està convençut que “anirem millorant el ritme i no descarto la possibilitat de poder reduir diferències”.

La pujada habitual del català de l’especialitat organitzada pel Moto Club Manresa, la Pujada Sant Mateu de Bages, serà la propera cursa del CCM. La cita arribarà diumenge, 16 d’abril).

Classificació Turismes:

  1. Jordi Gaig (Porsche 992 CUP) 2’15”892
  2. Joan Salvans (Porsche 997 GT3) a 1”522
  3. Gerard de la Casa (Ford Fiesta WRX) a 3”164
  4. David Espasa (Porsche 997 GT3) a 10”869
  5. Xavier de la Vega (Seat León Supercopa) a 17”699.

Per a més notícies en l’àmbit de l’esport internacional de món del motor amb participació andorrana, feu clic en aquest enllaç directe. Si ho preferiu, també podeu accedir-hi des del menú superior del blog.

 

Info original /Fotos: Fotoesport