AUTOCENTRE PRINCIPAT ENTREGA UN HYUNDAI i30 N AL PILOT RESIDENT DANI SORDO

El passat dilluns 22 de juliol a mitja tarda, Autocentre Principat va fer l’entrega al pilot resident Dani Sordo una unitat del nou Hyundai i30 N Hatchback equipat amb el paquet Performance.

El Hyundai i30 N és el primer compacte esportiu d’altes prestacions de la marca coreana. Un model de tall esportiu que ha regirat el segment de cap a peus des que va aparèixer.

Hi ha dues versions disponibles: la més compacte anomenada «Hatchback» i la «Fastback», lleugerament més llarga en incorporar un maleter de 450 litres amb una caiguda més tipus berlina.

i30 N Hatchback

El pilot va decidir-se per la primera. I és que principalment vol utilitzar-lo com a vehicle de proximitat, motiu pel qual va prioritzar en el tamany, tot i que també és la versió que més l’agrada

A més, estèticament el «Hatchback» presenta una línia més encaixada, el que emfatitza de sobremanera aquest “look” esportiu.

El color escollit va ser el blau cel, el color abanderat que Hyundai va seleccionar per presentar i fer campanya del model.

El cert és que -com podeu veure en les imatges- a més de molt atractiu, corporativament s’apropa molt al color del polo oficial que vestia el pilot.

275 CV, manual i de tracció al davant

Amb 250 CV de sèrie, 275 en l’acabat «Performance», aquest exitós esportiu del qual s’han venut ja més de 9.000 unitats, proposa una configuració basada en un motor de 2 litres TGDI. Concretament parlem d’un motor de gasolina, turbo, tracció davantera i equipat amb un canvi manual.

La seva aparició a capgirat el segment dels anomenats «Hot Hatch». I és que la relació entre prestacions, qualitat i preu ha posat en jake la majoria de compactes esportius del mercat.

En resum, un juguet digne d’estar en les mans d’un pilot de la talla de Dani Sordo. En tot cas, el pilot remarcava el que tot bon pilot sempre destaca:

Per còrrer, estan els circuits i les competicions. A l’hora de circular normalment soc un conductor extremadament respectuós i prudent, com hauria de ser tothom. Això però, no té perquè implicar no poder conduir un cotxe prestacional. És una qüestió de sentit comú, res més

Simpatia i discreció

El pilot de Hyundai Motorsport va arribar a les instalacions d’Autocentre Principat molt puntual. Com és habitual en ell, en tot moment va fer gala de la seva simpatia amb tots els presents, fent de l’entrega un moment distés on va fugir de tot formalisme.

Després de fer la descoberta obligada, de fer-se les fotos de rigor davant dels medis presents i de rebre la documentació del vehicle per part de Patricia Martins, la responsable del departament comercial, sense més dilació i tan content com estaria qualsevol persona quan recull un cotxe nou, el pilot va despedir-se, doncs encara havia d’atendre altres compromisos aquella mateixa tarda.

Entre la comitiva d’Autocentre Principat destacar la presència de la Presidenta d’Autocentre Principat, la Sra. Carina Armengol. L’empresària va acostar-se al concessionari  com a gentilesa envers el pilot.

Si voleu més informació d’aquest espectacular compacte esportiu de la marca coreana, adreceu-vos a Autocentre Principat, concessionari Hyundai per Andorra.

Allà us donaran tota la informació necessària.

Trobareu Autocentre Principat al carrer Prat de la Creu, 51. Tel. 809 195.