,

Cachafeiro conclou la Champions of the Future Academy amb un Top10

A Cremona, on van donar-se cita els millors pilots de kàrting del món, la 10a posició assolida dissabte per Cachafeiro va deixar clar a tots els presents que la trajectòria ascendent del del Principat no és fruit de la casualitat.

Estrenant xassís, motor i meeting, Tony Cachafeiro va aconseguir aquest cap de setmana de Pasqua superar un a un un seguit de contratemps. El 10è lloc assolit a la primera cursa de dissabte, en el marc de la Champions of the Future Academy (COTFA), però també les remuntades protagonitzades diumenge, van deixar clar de quina fusta està fet el del Principat.

El cert és que més enllà d’haver de fer-se en temps rècord amb la mecànica del seu kart, Cachafeiro feia front la primera cita del campionat molt conscient que el primer objectiu passava per adaptar-se tant al format com al circuit italià, un circuit que la majoria dels rivals ja coneixia.

Cachafeiro a punt de superar un rival per l’exterior

És per això que la 10a posició assolida dissabte va deixar clar que la trajectòria ascendent del del Principat no és fruit de la casualitat.

L’altre segell que va deixar ben imprés l’andorrà és que els contratemps, per aparentment determinants que siguin, mai faran que tiri la tovallola sense lluitar-ho fins el final. En aquest sentit, l’andorrà va deixar diumenge la seva empremta ben marcada després de culminar dues remuntades quan ningú s’ho esperava.

Dos impactes amb conseqüències

El que és evident és que a Cremona la sort no va estar de la seva banda. A causa de dos impactes que va rebre, el primer d’ells amb conseqüències tècniques importants, la jornada d’ahir diumenge va enterbolir-se seriosament per a Cachafeiro. I és que a causa del primer impacte (2a. ronda classificatòria)  i amb importants danys al xassis, Cachafeiro no va poder fer gaire i va acabar sortint lluny del Top 10.

En tot cas, tal com ja sabem de tantes situacions anteriors, el pilot no va arronsar-se ni el més mínim. En sortir va començar a recuperar posicions fins estar de nou en situació de poder repetir els bons resultats obtinguts dissabte. Novament però, un rival va impactar amb ell i el va fer fora de la pista, fet que va tornar a deixar-lo a la cua de la graella.

Per segon cop l’andorrà no va donar-se per vençut i tot i el poc temps de reacció que li quedava, va començar a escalar de nou la graella. És així que va tornar a la lluita remuntant posicions fins creuar la meta 20è, entre un total de 28 pilots classificats.

Campionat d’Espanya de Kàrting

Així doncs, l’andorrà va tancar la primera volta del COTFA amb un regust agredolç. I és que vist el bon ritme que havia portat durant tot el cap de setmana, la seva intenció inicial era estar entre els deu primers.

En tot cas no hi ha temps per massa cabories. Cachafeiro té el seu proper compromís d’aquí a dues setmanes i escaig, concretament entre el 19 al 21 d’abril. Serà l’estrena de la temporada del Campionat d’Espanya de Kàrting.

A més del pilotatge, la capacitat de superació és una de les grans qualitats del pilot

———

Per a més notícies en l’àmbit de l’esport internacional de món del motor amb participació andorrana, feu clic en aquest enllaç directe. Si ho preferiu, també podeu accedir-hi des del menú superior del blog.