,

Can-Am Pulse i Origin: el retorn de la marca al segment de les motos

Les dues motos elèctriques amb les què Can-Am tornarà al món de les dues rodes arribaran al mercat l’any vinent. Una és de tipus naked i l’altre més d’estil trail, de manera que la marca abordarà dos dels segments més  populars del mercat.

El model Origin és la versió trail esportiva amb la que podreu gaudir fent rutes de tota mena. Es tracta d’una moto dissenyada per circular tant per camins tot terreny, com per carretera. Per la seva banda, la Can-Am Pulse està dissenyada per rodar per la ciutat i per carretera.

L’estímul de la mobilitat elèctrica

Suposem que l’arribada de la mobilitat elèctrica és el que ha fet que, com moltes altres empreses, Can-Am hagi decidit tornar al sector de les motos amb aquestes dues interessants propostes.

Encara que de moment no s’han especificat les característiques tècniques, només el referent a l’estètica, el disseny i els tipus de motos, l’èxit aconseguit fins ara ha estat prou intens com perquè Can-Am hagi anunciat la producció per a principis del 2024, el que implica que molt probablement estarán disponibles abans que acabi l’any.

Pel que fa als detalls tecnològics, destacar que tots dos models comparteixen la majoria d’elements, tot i que en dues estructures diferents. En aquest sentit, les dues motos tenen un disseny acabat en funció del seu caràcter i utilitat.

Blanc i groc fluo

Per destacar la seva naturalesa 100% elèctrica, la marca ha triat el color groc fluorescent, el qual, com podeu veure a les imatges, està present en alguns detalls del bloc central de la moto i a les rodes.

Molts dels components de decoració són comuns en ambdós models, així com també ho són elements com la instrumentació i el programari de gestió.

Mecànicament també compartiran bona part del desenvolupament i de l’enginyeria, encara que lògicament, cadascuna té les seves pròpies especificacions en funció de la seva naturalesa.

BRP, propietari de Can-Am, assegura que ambdós models disposen de la tecnologia Rotax E-Power, que promet molta potència i un alt par motor. Així mateix, els enginyers afirmen que tot i les altes prestacions que oferiran, ambdues són motos aptes per a tots els públics, ja siguin pilots experts com novells, doncs es poden calibrar segons les exigències de cada usuari.

Què us semblen?

Per a més novetats de motos, feu clic en aquest enllaç directe o accediu a la secció ‘Novetats – Motos’ des del menú superior del blog.

Fotos: Can-Am