,

Triumph Bonneville: a punt les exclusives Stealth Edition

Tot llest per a l’arribada d’una sèrie molt exclusiva de les Triumph Bonneville, doncs començaran a arribar als concessionaris fins i tot una mica abans del que estava previst, concretament a partir d’aquest mateix mes. En referim a la nova sèrie Bonneville Stealth Edition, sèrie disponible durant el 2024.

Gràcies a un nou acabat d’estil, bàsicament en termes de pintura, les noves Stealth Edition lluiran el dipòsit pintat a mà. Hi haurà un total de cinc variants i cadascuna serà d’un color únic.

La veritat és que a jutjar per les imatges, el tractament artesanal de la pintura produeix un efecte visual molt complex.

Segons la marca, els mestres pintors han aplicat una capa base de Silver Ice, un pigment metàl·lic amb acabat d’efecte mirall. A continuació, han aplicat una transició fosca a base de grafit Sapphire Black. Per últim han finalitzant la feina aplicant múltiples capes de laca tenyida traslúcida. Tot plegat dóna lloc un dipòsit amb un acabat extremadament ric en matisos.

Cinc opcions Stealth Editions

La transició del color de cadascuna de les cinc opcions Bonneville destaca especialment quan s’exposa el dipòsit a la llum directa, sobretot a la natural. Al fer-ho, varia el color depenent de la intensitat i l’angle de la llum, tot reflectint diferents tons escalats a partir del color de base. A més, sent un acabat pintat a mà, hi ha variacions subtils que fan que cada moto sigui única i irrepetible.

Les cinc edicions especials inclouen la T100 i T200, una en blau i l’altra  en titani negre mat, les Speed Twin 900 i 1200, la primera en verd i la segona en vermell, i finalment l’Scrambler 900 de color taronja.

Les Speed Twin Stealth Edition

Com podeu veure a les imatges, la Triumph Speed Twin 900 Stealth Edition destaca per lluir un intens color verd molt ‘british’. Per la seva banda, l’Speed Twin 1200 llueix d’allò més cridanera amb aquest vermell llampant, especialment sota el sol.

Bonneville T100 i T200 Stealth Edition

Si al fet de ser tan elegant, fàcil de conduir i fantàstica en termes de rendiment, li afegim aquest toc tan personal de color blau a la T100 Blue Stealth Edition, la moto encar resulta més seductora del que és per naturalesa.

Per la seva banda, la T120 Black Stealth Edition es l’única de les cinc que presenta un acabat de color titani negre mat. Sens dubte, -mai millor di- li queda que ni pintat! Com a la T100, li queda realment bé!

Scrambler 900 Orange Stealth Edition

Mundialment coneguda pel seu estil irreverent, l’Scrambler 900 presenta un intrigant taronja intens que la fa encara més rebel. De tots els colors possibles, aquest taronja foc li va molt.

La veritat és que després de veure-les totes, està clar que es tracta d’una tècnica de pintura tan complexa d’aplicar, com visual i sofisticat és el resultat a la vista.

4T Motors

Tal com ens van confirmar a 4T Motors, importador autoritzat de Triumph a Andorra, ja es poden formalitzar comandes. De fet, les primeres unitats es lliuraran als concessionaris europeus a partir d’aquest mateix mes de novembre. Si voleu saber-ne més, recordeu que 4T Motors ha canviat de localització. Ara els trobareu a l’Avinguda Fiter i Rossell 21 d’Escaldes-Engordany. Tel. +376 867 701.

———

Per a més novetats de motos, feu clic en aquest enllaç directe o accediu a la secció ‘Novetats – Motos’ des del menú superior del blog.