,

Setena posició per a Llovera-“Leites” al Ral·li de Terra Ciutat de Pozoblanco

Albert Llovera – Claudi Ribeiro “Leites” van saldar amb la 7a posició la seva participació al 10è Ral·li de Terra Ciutat de Pozoblanco, després de protagonitzar un ral·li molt regular i sense cap incidència.

Completar la prova organitzada per l’Escuderia Sierra Morena va tenir un premi afegit aquest passat cap de setmana a Pozoblanco, doncs el Trofeu al millor pilot sènior va ser per al pilot d’Andorra la Vella. No hi ha dubte que els anys passen, però l’esperit de Llovera segueix tal qual ha estat sempre!

Llovera amb el trofeu al millor pilot sènior

Un cop acabada la festa organitzada per Toyota per celebrar el final de temporada, Llovera es mostrava satisfet de la temporada. Així ho expressava el pilot del Toyota Yaris – PCR Sport: “Ha estat una temporada en la què ens hem retrobat amb sensacions que feia anys que no teníem. També ens hem retrobat amb el món dels ral·lis en totes les variants possibles: asfalt, terra, especials de nit..
Ha estat un any exigent, però que ha valgut la pena afrontar, sobretot per mantenir el millor ritme de competició possible. En alguns moments ens ha faltat una mica de sort, però ha quedat clar que hem anat ‘in crecendo’ a mesura que avançava la temporada. Tot i les dificultats, estic molt satisfet del 2023”.

Regulars i sense riscos

El test realitzat en una especial propera a les instal·lacions de PCR Sport va servir per comprovar que els problemes mecànics del Toyota Yaris estaven resolts i que tot estava en perfectes condicions per competir a Pozoblanco.

Ja a la localitat cordovesa, el pilot d’Andorra la Vella i el seu “copi” van centrar-se en els reconeixements de les especials. Val a dir que eren unes especials molt ràpides, cosa que va agradar a Llovera.

Al shakedown, Llovera-”Leites” van fer les tres passades de rigor per una especial de 4.340 metres. Amb un millor crono de 3’11”607, van situar-se al 9è lloc entre els Toyota. De tota manera, segons comentava el d’Andorra la Vella, el més important era “que tot està funcionant sense problemes”.

En el moment de la veritat, la dupla de Grupo La Grajera es va mostrar molt regular, pilotant sense prendre riscos innecessaris. Després de completar la primera especial a la 10a posició, a partir de la B1 ja van instal·lar-se  al setè lloc, posició que van mantenir fins al final del meeting cordovès.

Per a més notícies en l’àmbit de l’esport internacional de món del motor amb participació andorrana, feu clic en aquest enllaç directe. Si ho preferiu, també podeu accedir-hi des del menú superior del blog.

Info original/fotos: Fotoesport