,

Cardelús afrontarà la segona cita del Moto2 entre els favorits a la victòria

El Moto2 European Championship arriba aquest cap de setmana (dies 20 i 21) al Circuit Ricardo Tormo de la Comunitat Valenciana, amb Xavi Cardelús entre els candidats a la victòria en la que serà la segona cita de la temporada.

El de Promoracing arriba a la prova ocupant el quart lloc a la classificació provisional del campionat, però a només un punt del segon classificat, després d’haver-se classificat 13è i 2n a les dues curses d’Estoril. 

Un circuit favorable

La passada temporada l’andorrà ja va pujar al podi del circuit valencià, on va acabar 3r  a la primera de les dues visites de la temporada.

Cardelús planteja d’aquesta manera la primera visita de l’any a València: Arribo la cursa de València molt motivat per diferents motius. El primer de tots és el bon treball que tothom està fent a l’equip. En segon lloc també haig de destacar el meu bon estat de forma. D’altra banda, les curses d’Estoril ens van confirmar que estem entre els candidats al podi i a la victòria. Finalment, també és important el fet que el circuit Ricardo Tormo de la Comunitat Valenciana és un dels traçats on més a gust em trobo. He tingut bones actuacions gairebé sempre i ja sé el que es pujar al seu podi. Per tot això, crec que ens espera un bon cap de setmana, però caldrà fer el que estem fent sempre, mantenir la intensitat, el treball i no deixar d’evolucionar constantment. Aquest és, indubtablement, el camí de l’èxit.

En aquesta ocasió, els pilots de la categoria de Moto2 disputaran una sola cursa, després d’haver-ne fet dues a la cita inaugural d’Estoril.

———

Per a més notícies en l’àmbit de l’esport internacional de món del motor amb participació andorrana, feu clic en aquest enllaç directe. Si ho preferiu, també podeu accedir-hi des del menú superior del blog.