,

VUITENA POSICIÓ DE CARDELÚS A JEREZ

Tot i que el caràcter lluitador i inconformista no ha deixat satisfet al pilot, la  vuitena posició de Cardelús a Jerez (prova vàlida per l’Europeu de Moto2), ha estat bona.

Cansament acumulat

El pilot ha sortit des de la 10a posició amb el temperament i l’empenta habitual. Al cap d’unes voltes s’ha posicionat en la vuitena plaça. Quan es disposava a lluitar amb Brenner i Zaccone per la 6a plaça, una sobrecàrrega als avantbraços li ho han impedit. 

La cursa ha estat bona, tot i que la vuitena posició final no m’acaba de satisfer. Hauria pogut ser millor, sobretot pel fet d’haver estat lluitant la major part de la prova per la sisena posició”

Temporada intensa

Estar participant al mundial i a l’europeu no li dóna ni un dia de treva. Aquest ritme de competicions continuades s’ha traduït finalment en aquesta molèstia als braços que l’ha deixat avui a mig “gas”.

A les últimes voltes tenia els avantbraços molt carregats. Aquesta circumstància ha fet que em faltés el necessari per poder plantar cara a Brenner i Zaccone i m’he hagut de limitar a defensar el vuitè lloc 

Aprop del Top5

Des de dijous mateix que les sensacions, els temps i les expectatives auguraven un bon cap de setmana. Avui, la volta ràpida s’ha quedat a tocar de la feta en els entrenaments (amb un temps de 1’44.45).

De fet, podia haver estat en el Top5, ja que els rivals han estat a poc més d’un segon del 5è lloc.