,

SENSE LA IMPLICACIÓ DE KTM, ELS ESFORÇOS DE CARDELÚS NO DONEN PER A MÉS

El Gran Premi de la República Txeca disputat ahir diumenge 4 d’agost a Brno, va resoldre’s amb una 25ena posició per a Xavi Cardelús.

El més positiu de l’actuació de l’andorrà va ser haver millorat mig segon la seva millor volta dels entrenaments. De fet, va rodar per sota d’aquest registre al llarg d’algunes voltes.

Fer el màxim amb el que tenen

Aquesta és una mostra que tant el pilot com l’equip tècnic fan l’impossible per aconseguir el màxim rendiment de la moto tal i com està. I és que tot i esperar rebre l’ajuda “pendent” per part de KTM respecte del xassís, aquesta no arriba.

Xavi Cardelus, Angel Nieto Team

Volta ràpida

La volta ràpida de Cardelús en aquest desè Gran Premi de la temporada va quedar-se en 2’04.543.

L’andorrà manifestava que tenia “poca cosa a dir respecte del que he anat explicant al llarg de tot el cap de setmana. El més positiu de tot plegat és que al principi he rodat més ràpid del que ho havia fet al llarg dels entrenaments i he millorat la meva volta ràpida en mig segon. Aquesta és la part més positiva del que ha passat avui. D’altra banda, crec que mostra que tant els meus tècnics com jo no deixem de mirar de progressar en tot moment i de buscar sempre la manera d’optimitzar el que tenim”.

Next Stop Àustria

La propera cursa del calendari mundialista serà la del Gran Premi d’Àustria, prova que es disputa el pròxim cap de setmana.