,

Coneixes els punts forts que més destaquen del nou BMW X7?

Donat que la seva comercialització ja és imminent, doncs al marge d’algunes unitats que ja roden, el nou BMW X7 arrencarà la seva comercialització definitiva al llarg d’aquest estiu, tot seguit us detallem tots els aspectes sobre els quals se sustenta l’impressionant SUV alemany, un model que es fonamenta com un dels pilars centrals de la darrera ofensiva comercial amb la què BMW completa el seu segment més exclusiu de vehicles.

Amb la seva inimitable combinació d’exclusivitat, excel·lent dinàmica i la seva luxosa, àmplia i versàtil concepció, el BMW X7 serà sense lloc a dubtes una referència, no solament en el segment que ocupa, també en la indústria automobilista en general.

Així doncs, aquests són els principals punts a destacar del nou súper SUV alemany:

  • L’actualització en els Sports Activity Vehicles (SAV) del segment de luxe aporta una gran quantitat d’innovacions que abasten moltes àrees: disseny, tren motriu, conducció i estacionament automatitzats, conducció intuïtiva i sistemes de connectivitat intel·ligent.
  • També destaquen aspectes com un caràcter únic reforçat per una barreja molt distintiva d’exclusivitat, amplitud, dinàmica de conducció i de versatilitat.
  • El llançament del nou BMW X7, previst per a aquest estiu, inclourà tres motoritzacions: una dièsel i dues de gasolina, incloent l’M Performance d’alt rendiment.
  • El ja característic nou frontal de la marca, un tret altament expressiu i crucial en el nou llenguatge de disseny dels models de luxe de BMW, està també en el nou X7. Els elements més característics de BMW, com els fars dobles circulars i la gran graella en forma de ronyó, apareixen en l’X7 amb una nova interpretació. Tots dos elements es combinen amb el gran faldó davanter, transmetent una poderosa sensació de presència.

“L’anomenat Icònic Glow, una configuració d’il·luminació en cascada, és dels detalls visuals més espectaculars”

  • El BMW X7 arriba amb un element impressionant: la graella BMW “Iconic Glow” amb il·luminació en cascada.
  • Les funcions d’il·luminació dels fars LED adaptatius (de sèrie) es divideixen en dos mòduls. Les tires de llum LED situades en la part superior del frontal del cotxe inclouen els llums de conducció diürna, els llums de posició i els indicadors de direcció. Els fars d’encreuament i de carretera estan situats més a baix, en un mòdul independent incrustat en el faldó davanter.
  • El BMW Selective Beam no enlluerna amb els llums de carretera i millora la funcionalitat dels  llums antiboira davanters integrats en els fars.
  • Al darrere, els nous fars LED amb escultura tridimensional tenen un disseny extremadament fi. La barra cromada coberta de vidre s’estén entre els grups òptics, anant de costat a costat.
  • El nou BMW X7 proposa en opció unes llandes d’aliatge de 23 polzades, una mida inèdita fins ara. De sèrie el cotxe ve amb llandes d’aliatge de 20 polzades.

Interior

  • Amb la integració del BMW ID8 s’aporta més facilitat d’ús, així com una sèrie de serveis digitals addicionals.
  • Arriba la nova generació del BMW iDrive amb BMW Curved Display. Està composta per una pantalla d’informació de 12,3 polzades i una altra pantalla de control de 14,9. Estan disposades juntes, darrere d’una superfície de vidre q orientada cap al conductor.
  • A l’interior, el quadre d’instruments inclou de sèrie motllures fetes a base de fustes nobles. També destaquen les sortides d’aire estilitzades i una franja d’il·luminació ambiental retroiluminada molt elegant.
  • El panell de control de la consola central inclou una nova palanca de selecció de marxes.
  • Existeixen noves aplicacions de vidre “Crafted Clarity” per a determinats comandaments disponibles (en opció).
  • El BMW X7 inclou de sèrie seients de confort calefactats en la part davantera. L’equipament (també de sèrie), inclou la tapisseria de cuir ampliada ‘BMW Individual Merino’, disponible en quatre colors. En opció hi ha un tapisseria de cuir integral ‘BMW Individual’ amb una nova variant bicolor.

”Disponible amb dues o tres fileres de seients, és a dir, 4, 5 o fins a 7 places”

  • L’habitacle proposa de sèrie tres fileres de seients per a set persones. En opció i eliminant la plaça central, es pot optar per dos seients de confort per a la segona filera. Totes les funcions dels seients són d’accionament elèctric.
  • La porta gran posterior dividida i d’accionament elèctric, permet obrir i tancar tots dos elements sense necessitat d’utilitzar les mans
  • La capacitat del maleter arriba fins els 2120 litres.
  • El sostre solar panoràmic de vidre s’inclou de sèrie. Com a opció hi ha hi ha un sostre panoràmic anomenat ‘Sky Lounge’ amb il·luminació LED atmosfèrica.
  • El BMW X7 estrena un nou paquet de confort. Inclou calefacció en els seients de la segona i la tercera filera, volant calefactat, calefacció en la superfície dels reposabraços. També inclou un portabegudes al davant amb funció fred/calor
  • Disponible per primera, el BMW X7 oferirà el paquet M Sport Pro amb un equipament molt més esportiu.

Propulsors i rendiment

  • Hi ha disponible un nou Paquet M Sport. El BMW X7 M60i xDrive amb motor V8 de BMW M GmbH, tecnologia de xassís específica M, característiques de disseny específiques M i un equipament de sèrie encara més ampli.
  • El nou X7 ofereix una eficiència superior amb l’electrificació de totes les variants de motor. El sistema Mild Hybrid de 48 V d’última generació amb generador d’arrencada muntada en el cigonyal i integrat en la transmissió, assegura unes prestacions i rendiment excepcionals.
  • La gamma de motoritzacions inclou:
    1. BMW X7 M60i xDrive amb un motor de gasolina V8 de 390 kW/530 CV amb tecnologia M TwinPower Turbo.
    2. BMW X7 xDrive 40i amb un motor de gasolina de sis cilindres en línia amb una potència màxima de 280 kW/380 CV.
    3. BMW X7 xDrive 40d amb un motor dièsel de sis cilindres en línia amb 250 kW/340 CV.

S’inclou, la transmissió Sport, tracció integral BMW xDrive, suspensió pneumàtica adaptativa i estabilitzadors de balanceig, entre altres,

  • Tots els motors van acompanyats d’una nova transmissió Steptronic Sport de vuit velocitats de sèrie.
  • La configuració posterior de la tracció total intel·ligent BMW xDrive dona un nou impuls al plaer de la conducció esportiva.
  • Suspensió pneumàtica adaptativa de dos eixos, amb amortidors controlats electrònicament de sèrie.
  • Direcció activa integral i Executive Drive Pro amb estabilització activa del balanceig, disponibles com a opció (de sèrie en el BMW X7 M60i xDrive).
  • BMW ofereix una selecció encara més àmplia de sistemes d’assistència a la conducció i a l’aparcament, totes elles automatitzades. El nou sistema d’avís de col·lisió frontal (de sèrie) detecta ara el trànsit que s’aproxima al girar a l’esquerra, així com als vianants o ciclistes al  girar a la dreta. També estan disponibles per primera vegada, el control de rutes, la navegació activa, el reconeixement de semàfors i l’assistent de remolc i maniobres.

“BMW Head-Up Display i el sistema de navegació basat en el núvol de BMM”

  • El BMW Live Cockpit Professional inclou sistemes com el BMW Head-Up Display i el sistema de navegació basat en el núvol de BMW Maps amb Augmented View.
  • El BMW Intelligent Personal Assistant arriba amb noves funcions.
  • Hi ha dos nous colors exteriors disponibles: Sparkling Copper grey (gris metal·litzat) i M Marina Bay Blue (blau metal·litzat). A més, hi ha disponibles al voltant de 40 colors de la sèrie  BMW Individual, disponibles sota petició especial.

Variants del model:

BMW X7 xDrive40i:

Motor de gasolina:

Motor BMW TwinPower Turbo de 2.998 cc. 6 cilindres en línia, tecnologia Mild Hybrid de 48V, transmissió Steptronic de vuit velocitats, BMW xDrive. Potència: 290 kW/390 CV / Par motor: 540 Nm (398 lb-ft).
Potència nominal: 280 kW/380 CV a 5.200 – 6.250 rpm.
Par motor nominal: 520 Nm (383 lb-ft) a 1.850 – 5.000 rpm.

Motor elèctric:

Potència nominal: 8 kW/11 CV.
Par nominal: 200 Nm (147 lb-ft).

Prestacions / Consum de combustible / Emissions:

Acceleració [0 – 100 km/h (62 mph)]: 5,8 segons
Velocitat màxima: 250 km/h (155 mph).
Consum de combustible, combinat: 10,5 – 9.2 I/100 km en cicle WLTP.
Emissions de CO₂, combinades:  240 – 210 g/km en cicle WLTP
Normativa sobre els gasos: EURO 6d.

BMW X7 M60i xDrive

Motor de gasolina:

Motor V8 BMW TwinPower Turbo de 4,395 cc. Tecnologia Mild Hybrid de 48V. Transmissió Steptronic de vuit velocitats, BMW xDrive. Potència: 390 kW/530 CV, par motor: 750 Nm (553 lb-ft).
Potència nominal: 390 kW/530 CV a 5.500 – 6.000 rpm.
Par motor nominal: 750 Nm (553 lb-ft) a 1.800 – 4.600 rpm.

Motor elèctric:

Potència nominal: 8 kW/11 CV.
Par nominal: 200 Nm (147 lb-ft).

Prestacions / Consum de combustible / Emissions:

Acceleració [0 – 100 km/h (62 mph)]: 4.7 segons
Velocitat màxima: 250 km/h (155 mph).
Consum de combustible, combinat: 13,3 – 12.2 litres/100 km cicle WLTP.
Emissions de CO₂, combinades 303 – 278 g/km en cicle WLTP
Normativa sobre els gasos: Euro 6d

BMW X7 xDrive40d

Motor dièsel BMW TwinPower Turbo amb 2.993 cc, 6 cilindres en línia, tecnologia Mild Hybrid de 48V, transmissió Steptronic de vuit velocitats, BMW xDrive. Potència: 250 kW/340 CV, par motor: 720 Nm (531 lb-ft).
Potència nominal: 250 kW/340 CV a 4.400 rpm
Parell motor nominal: 700 Nm (516 lb-ft) a 1.750 – 2.250 rpm.

Motor elèctric:

Potència nominal: 8 kW/11 CV.
Parell nominal: 200 Nm (147 lb-ft).

Prestacions / Consum de combustible / Emissions:

Acceleració [0 – 100 km/h (62 mph)]: 6.1 segons
Velocitat màxima: 243 km/h (151 mph).
Consum de combustible, combinat: 8.7 – 7.61 litres/100 km en cicle WLTP.
Emissions de CO₂, combinades 230 – 200 g/km en cicle WLTP
Normativa sobre els gasos: Euro 6d.

Fotos: BMW Group