Delorean Alpha V: retorn del futur al present

Encara que l’hem emplaçat a la secció de models conceptuals -tècnicament encara ho és-  la veritat és que el Delorean Alpha V, hereu del conegut Delorean DMC-12, el cotxe que surt a la pel·licula Retorn al Futur, tornarà serà una realitat en poc més de dos anys. De fet, en menys de dos mesos el presentaran oficialment a nivell mundial.

Així doncs, la coneguda marca americana reneixerà reinventant una versió elèctrica d’aquell mític model que, curiosament, viatjava en el temps gràcies a l’electricitat.

Ara, ja en ple segle XXI i amb la indústria de l’automoció bolcada en el desenvolupament de propulsors elèctrics, els de Delorean tornen amb l’Alpha V, per competir de tú a tú contra pesos pesants de l’alçada del Taycan de Porsche.

Disseny exterior d’Italdesign

Italdesign ha estat l’empresa encarregada del disseny de la carrosseria. La reconeguda empresa amb seu en Moncalieri (Itàlia) ha pres alguns dels trets més característics del conegut esportiu del qual deriva. Entre aquests, destaquen les portes, o millor dit, el sistema d’obertura d’aquestes. I és que les portes tipus ‘ala de gavina’ va ser un dels trets que més identitat va copçar en el Delorean DMC-12.

Un altre detall que hereta aquesta nova proposta el tenim en el vidre posterior acabat a base de làmines, una solució que el Delorean va trobar perquè el DMC-12 alliberés tota la calor possible generada pel descomunal motor central.

Tot i res per desvetllar

Pel que fa als interiors, encara no podem confirmar gairebé res més enllà de que com a tot model elèctric, el cotxe hauria d’incloure unes grans pantalles digitals i poc més! La veritat és que de moment, tot el que es refereix a l’habitacle continua sent una incògnita.

En tot cas, si ens guiem per les imatges que sempre s’acaben filtrant a les xarxes i que us hem adjuntat, a priori es tractarà d’un cotxe amb quatre seients esportius individuals.

També, pel que es pot veure, hi haurà dues grans pantalles, quelcom molt possible ja que és la configuració que segueix la majoria de fabricants. 

Concurs de bellesa de Pebble Beach

Sigui com sigui, l’espera per poder conèixer tots els secrets del nou Delorean elèctric no es faran esperar massa. I és que la seva posada de llarg a nivell mundial tindrà lloc aquest proper mes d’agost en un dels esdeveniments més glamurosos del món. Ens referim al Concurs de bellesa de Pebble Beach.

En tot cas, tot i que la seva presentació és tan imminent, malauradament les primeres unitats no es lliuraran abans de 2024. Per tant, si en voleu un ja mateix, haureu de viatjar al futur i portar-vos-el!


Fotos:Delorean