,

Edgar Montellà torna al Campionat d’Espanya de Muntanya, abans del previst

El primer cap de setmana de juny (dies 3 i 4), Edgar Montellà es desplaçarà a Ibi (Alacant) per  disputar la segona prova del calendari del Campionat d’Espanya de Muntanya (CEM – Autohebdo Sport)

Després de deu mesos d’absència, la prova alacantina serà la que marcarà el seu retorn al certamen del màxim nivell espanyol.

El pilot d’Encamp ens comentava així el per què d’aquest canvi al seu calendari inicial: “És cert que la previsió a principis d’any era tornar al calendari espanyol de cara a les proves de final de temporada. No obstant això, després de la ràpida adaptació a l’Speedcar de l’equip Pep Motor, hem decidit tornar al CEM abans d’hora, tot i que encara que ho farem de manera parcial”.

3 proves del CEM més

En aquest sentit, respecte al calendari inicial, ara s’afegeixen tres proves del CEM, a l’hora que cauen les dues del Trofeu Pyrenées. Així doncs, l’equip EM Motorsport, després de la cursa d’Ibi (Alacant), té previst disputar la Pujada de Chantada – Lugo i la de La Santa – Murcia.

Ara mateix, són tres les proves previstes, que sumen el mínim exigit per sortir a la classificació del CEM.

Montellà ens comentava un altre canvi: “La previsió en aquests moments és no anar a les dues proves franceses del Trofeu Pyrenées (Quillan i Font Romeu). Controlar el pressupost és un factor que sempre tenim en compte”.

Il·lusionat per tornar a la lluita

Després de la Subida Internacional al Fito, primera prova del certamen espanyol de l’especialitat, ara per ara encapçala la categoria III el 9 vegades campió d’Espanya de l’especialitat, Javi Villa.

Javi Rodriguez, company seu a l’equip Pep Motor, més Benito Pérez, Toni Arrufat i Garikoitz Flores, seran rivals que ja van enfrontar-se a andorrà en temporades anteriors.

Per a l’Edgar, tornar a les pujades espanyoles suposa un pas important a la seva trajectòria esportiva.

“L’any passat va ser molt dur a les primeres curses. A més, vam haver de deixar-ho a mig camí per motius personals. Aquesta temporada intentarem reenganxar-nos a les lluites pels llocs capdavanters, encara que amb la presència de Javi Villa, els triomfs parcials estaran molt cars”.

Montellà i el seu equip viatjaran a Ibi (Alacant) els dies 3 i 4 de juny per disputar la Subida a “les Revoltes d’IBI”.

———

Per a més notícies en l’àmbit de l’esport internacional de món del motor amb participació andorrana, feu clic en aquest enllaç directe. Si ho preferiu, també podeu accedir-hi des del menú superior del blog.

 

Info original/fotos: Fotoesport