, ,

Rezvani: preparats per a l’apocalipsi?

Rezvani Tank

L’any 2017 la marca Rezvani presentava el Tank, un tot terreny d’inspiracio militar molt futurista. Dos anys més tard, la marca llançava la segona generació d’aquest model tan singular, la línia del qual també segueix un estil molt més bèl·lic i radical que el primer.

La versió més bèstia i interessant d’aquesta segona generació és Rezvani Tank X, el motor del qual, importat del Dodge Challenger SRT Demon, un 6.2 litres HEMI V8 amb compressor, supera els mil cavalls de potència, amb 1180 Nm de par motor màxim.

En tot cas, el catàleg inclou 4 motors més. Hi ha una versió amb un motor de dos litres de quatre cilindres, turbo i 300 CV, un 3.6 litres V6 atmosfèric amb 290 CV, un 6.4 V8 de 500 CV i finalment una versió dièsel V6 de tres litres, turbo i 290 CV.

4,8 metres de llarg

Aquesta bèstia mesura 4,83m de llarg, 2,13 d’ample i 2 d’alt. Per poder amb aquesta grandària el cotxe equipa unes suspensions amb amortidors Fox 2.0 (en opció hi ha unes de competició), pneumàtics tot terreny i frens amb discos de 40mm i pinces de vuit pistons.

Entre les opcions més interessants, tenim: visió nocturna, revestiment off-road, tapisseria de pell, graons d’accés automàtics, uns escapaments d’alt rendiment i un dipòsit auxiliar de combustible.

Per si no en teniu prou, la marca ofereix el Tank Military, que inclou la carrosseria literalment blindada de dalt a baix.

Imatge fronto-lateral del Rezvani Vengeance

El Rezvani Vengeance des del darrere

Rezvani Vengeance

Encara que sembli increïble, l’èxit de vendes els ha dut a seguir creixent fins presentar molt recentment el Rezvani Vengeance. El Vengeance (que veieu just a les imatges superiors), és un model que deixa als anteriors com si fossin simples utilitaris.

Pot equipar-se amb dos paquets d’accessoris que el transformaran en un autèntic cotxe preparat per afrontar l’apocalipsi!  Amb tot, el cotxe gaudirà d’elements com: blindatge integral, inclosos els baixos antibombes, protecció contra ones electromagnètiques, tiradors de porta electrificats, un difusor de fum, retrovisors amb aspersors de gas pebre, llums encegadores i fins i tot màscares antigàs.

Sense blindatge el Vengeance surt entorn als 270 mil euros, mentre que completament equipat , blindatge inclòs, s’acosta als 800 mil.

———

Si voleu accedir a altres novetats Premium, podeu fer-ho des de la secció  del menú principal del blog, o directament mitjançant aquest enllaç.