EL TOYOTA YARIS CROSS PORTARÀ UNS GOODYEAR EFFICIENTGRIP PERFORMANCE 2

Toyota ha triat els pneumàtics Goodyear EfficientGrip Performance 2 com a equipament original per al nou Yaris Cross, el pròxim SUV de Toyota. Aquest nou SUV del segment B ja està a punt d’arribar a Toyota Motors.

Els Goodyear EfficientGrip Performance 2 del nou Yaris Cross medeixen 215/50 R18 i tindran una classificació de càrrega/velocitat de 92V. 

Yaris Cross

El Yaris Cross -hem parlat d’ell tant al blog com en l’edició impresa num 220- combina la darrera tecnologia de Toyota pel que fa a hibridació, amb un excel·lent disseny i amb la millor enginyeria SUV del grup japonés.

Utilitzant la plataforma GA-B de Toyota, aquest nou SUV compacte està dissenyat per oferir tot el que ofereix un SUV però a petita escala. En aquest sentit manté una posició de conducció elevada, així com la màxima habitabilitat, practicitat i espai interior. 

Pneumàtics específics

Els Goodyear EfficientGrip Performance 2 han estat desenvolupats per satisfer les necessitats específiques de Toyota. És un pneumàtic destacat pel seu alt potencial per fer el màxim quilometratge, i pel seu alt rendiment en tot tipus de frenades.

Per al Yaris Cross l’equip del projecte tècnic d’equipament original de Goodyear es va centrar en oferir una excel·lent qualitat de rodament i baixos nivells de soroll. Aquestes consideracions són importants per al client objectiu d’aquest tipus de cotxes. 

L’alt nivell d’adherència, eficiència i comoditat dels EfficientGrip Performance 2 es tradueix en una adaptació perfectament a les necessitats d’un SUV híbrid com aquest.

Els conductors exigeixen un pneumàtic d’alt rendiment que els garanteixi un consum de combustible baix i unes emissions de CO2 igualment baixes. 

Un pneumàtic digne de gran SUV

Hans Vrijsen, director executiu de equipament original en Goodyear EMEA comentava que “el Toyota Yaris Cross té com a objectiu brindar als conductors els avantatges d’un SUV en un paquet compacte adaptat a la conducció urbana. De manera similar, els pneumàtics EfficientGrip Performance 2 ofereixen una solució óptima per als conductors que volen fer el màxim quilometratge possible mantenint un alt nivell de rendiment. Aquesta combinació fa ideal aquest pneumàtic per al Yaris Cross

Estem entusiasmats d’haver estat escollits com a part de l’equipament original d’aquest nou model i estem segurs que els consumidors d’aquest cotxe trobaran que els Goodyear EfficientGrip Performance 2 són la parella perfecta per al nou Yaris Cross.” –concloïa Vrijsen.

———

Si voleu accedir a altres notícies podeu fer-ho des de l’apartat  Reportatges’ que trobareu al menú superior, o directament des d’aquest enllaç.