, ,

L’ACA Club recupera l’Auto-Ski, prova d’esquí i automobilisme!

El proper diumenge 4 de febrer la secció esportiva d’ACA Club organitza l’Auto-Ski, el primer esdeveniment social d’aquest recent inaugurada temporada 2024.

És així que la secció esportiva de l’ACA Club organitza d’aquí a dos dies i escaig la primera prova de caràcter social. Es tracta d’una cursa combinada que uneix dues de les grans passions del país: l’esquí i els cotxes.

Des de la secció esportiva de l’ACA expliquen: “Es tracta d’una modalitat de competició històrica a Andorra, les primeres es van celebrar als anys noranta i ha estat voluntat de la nova comissió esportiva recuperar aquesta prova

Combinada

La cursa uneix proves de diferent naturalesa, en aquest cas automobilisme i esquí alpí. La classificació final s’establirà sumant els resultats obtinguts en cadascuna d’elles. Concretament la prova constarà de: Gegant i d’eslàlom

Gegant (Ski)

Cursa d’esquí en què es requereix que els esquiadors usperin amb èxit un traçat amb una sèrie de portes (pals articulats) disposats a la pista, traçat un itinerari altern entre gir a la dreta i a l’esquerra.

Auto-Eslàlom

Prova d’habilitat en cotxe que es desenvolupa sobre superfície lliscant de neu estable, asfalt, terra o una superfície mixta i que comporta canvis de direcció delimitats per una sèrie d’obstacles.

Ubicació de la prova

El gegant d’esquí es realitzarà a l’estació Grandvalira, a la part baixa de la pista l’Estadi. L’accés serà pel telecadira del Costa Rodona.
L’auto-eslàlom es realitzarà al Circuit Andorra – Pas de la Casa.

Horaris

Diumente 4 de febrer, entre les  7h50 i les 8h20 tindran lloc les verificacions administratives
Al ‘Welcome’ del Circuit Andorra – Pas de la Casa.

Més tard, entre les  8h30 i les 8h45, hi haurà un briefing  a la terrassa Costa Rodona).

La prova d’esquí (Gegant)  tindrà lloc de 8h50 a 11h00
L’eslàlom d’automobilisme arribarà a les 11h15 i finalitzarà a les 13h15

En acabar, tots els participants seran convidats a gaudir d’un refrigeri al Circuit Andorra – Pas de la Casa.

Participants

Hi poden participar, tota mena de pilots, dones i homes majors d’edat i amb el permís de conduir vigent. També persones majors de 16 anys i fins als 18, igualment  amb el permís de conduir vigent i/o, (si no són majors d’edat) amb un permís per escrit del seu tutor legal. Pel que fa a esquiadors, podran participar tota mena de persones majors de 14 anys (igualment amb un  permís del tutor legal si són menors d’edat).

Els equips podran dur a terme les inscripcions fins demà dijous 1 de febrer. Les inscripcions es poden fer presencialment a l’ACA Club, o bé mitjançant el formulari digital publicat al web de l’entitat.

L’organitzador de la prova AUTO-SKI 2024 és l’ACA Club Esportiva, en col·laboració amb Grandvalira, Circuit Andorra – Pas de la Casa, la FAE (Federació Andorrana d’Esquí).

———

Per a més notícies en l’àmbit de l’esport nacional de món del motor, feu clic aquí. També podeu accedir tradicionalment des del menú superior del blog.

Tota la informació del la prova es troba publicada al web d’ACA CLUB