,

Nous Peugeot E-208 i E-2008, caminant envers l’electrificació

Amb les noves versions híbrides dels Peugeot 208 i 2008, ésa dir, els E-208 i E-2008, la marca francesa ha fet un gran pas envers una mobilitat molt més sostenible, oferint importants avantatges mediambientals, però també d’eficiència i de rendiment.

Nou Peugeot E208

A partir de la seva arribada als concessionaris, enguany la marca del lleó està duent a terme una important campanya de comunicació per donar a conèixer els dos models amb els que arrenquen una nova etapa en la seva estratègia envers l’electrificació de seus models. I és que amb la introducció d’aquestes dues versions del 208 i 2008, ambdues disponibles des d’ara amb motors d’hibridació suau (MHEV), la maquinària del canvi està més en marxa que mai.

Més que només híbrids

Aquesta innovadora motorització MHEV amb potències de 100 CV i 136 CV es combina amb la caixa de canvis de doble embragatge e-DCS6. El resultat de tot plegat no només compleix amb les exigències ambientals exigides a la indústria, també ofereix la possibilitat de poder circular amb “zero emissions” durant, com a mínim, el 50% dels trajectes urbans. Això és així gràcies a la capacitat de recàrrega automàtica de la bateria, podent disposar-ne quan ens endinsem a les zones urbanes de mobilitat restringida.

Les xifres homologades de consum i emissions milloren en un 15% en comparació amb les motoritzacions de gasolina PureTech, fins ara les més eficients.

A més de les seves qualitats mediambientals, la tecnologia híbrida de 48V també ressalta pel seu rendiment i pel plaer que ofereixen al volant. Mitjançant un sistema de tipus “boost”, el motor elèctric de 21 kW recolza el propulsor de gasolina PureTech millorant-ne l’acceleració, sobretot a baixes revolucions.

A més, l’arquitectura de les cadenes de tracció MHEV assegura canvis de marxa molt suaus i còmodes.

Breu pinzellada

Com no podia ser d’una altra manera, el nou Peugeot 208 hereta l’èxit del seu predecessor, duent-lo a un nou estadi per mitjà d’aquesta aposta envers l’electrificació i el rendiment, però també ho fa amb una nova línia d’estil que arrenca amb un nou disseny molt dinàmic, ple de detalls d’alta gamma.

Nou Peugeot E2008

Per la seva banda, el nou i imponent Peugeot 2008, també dotat d’una estètica SUV escandalosament atractiva, incorpora la nova imatge de marca, destacant-ne un nou disseny molt més musculós i robust.

Com sempre, interiors de 1a.

El seu interior, amb un nivell molt alt de confort i amb acabats de molt alta qualitat, ofereix una experiència de conducció excepcional, quelcom que recolzat amb una dotació tecnològica de primer nivell, com per exemple el Peugeot i-Cockpit® i la nova pantalla de 10″ integrada al taulell central, garanteixen uns interiors sense fisures argumentals. A més, les funcions integrades al paquet de sistemes i equipaments de seguretat avançada, amb elements com la càmera HD de visió posterior i el Pack Safety, reforcen molt la seguretat i les prestacions del nou SUV híbrid.

En resum, amb l’arribada dels nous 208 i 2008 Peugeot està entrant de ple en la lluita per esdevenir una marca capdavantera en la carrera que la indústria està fent envers un futur més sostenible, combinant això amb un un alt nivell de rendiment, prestacions, estil i confort.

FOTOS PEUGEOT E-2008

FOTOS PEUGEOT E-208


Per a d’altres novetats, feu clic en aquest enllaç o accediu directament des de la secció corresponent que hi ha en el desplegable superior del blog.

 

Fotos: Peugeot