, ,

LAND ROVER CREA EL RANGE ROVER SPORT SVR DEFINITIU

  • El nou Range Rover Sport SVR Ultimate Edition dóna l’exclusivitat dels d’SV Bespoke al model insígnia d’alt rendiment, el més potent de Land Rover.
  • La nova edició Ultimate està disponible en tres colors exclusius: Maya Blue Gloss, Marl Ramat Gloss i Ligurian Black.
  • Els detalls en Fuji White a contrast, les insígnies estriades Range Rover en Gloss Black i el capó de fibra de carboni del mateix color que la carrosseria, fan d’aquest acabat un model únic.
  • Inclou unes grans llandes de 22 polzades en color Gloss Black, així com pinces de fre en negre.
  • A l’interior hi ha una placa exclusiva SV Bespoke Ultimate Edition, unes insígnies cromades SV Bespoke, uns estreps il·luminats Ultimate Edition i les lleves de canvi de color negre.
  • Ja podeu adquirir-lo adreçant-vos a Cars Pyrénées.

Fruit de la millor col·laboració

Juntament amb el departament de personalització SV Bespoke, la divisió Special Vehicle Operations de Land Rover traurà breument en primícia una edició especial del Range Rover Sport SVR amb unes espectaculars opcions de pintura llisa tractada. En aquest sentit, han seleccionat unes exclusives combinacions de colors, així com una sèrie de detalls per a l’interior. Tot en el seu conjunt fa augmentar l’atractiu visual d’aquest singular SVR.

Cosmètiques exclusives

Hi ha disponibles tres opcions de pintura exterior acabades a mà, inclosos els nous tons Maya Blue Gloss i Marl Ramat Gloss, tots dos exclusius de l’edició Ultimate. La base de la pintura inclou fines partícules de vidre triturat que ofereixen un aspecte delicat i altament reflector, el que provoca una lluentor molt intensa. Amb un acabat més sobri, la tercera opció és la corresponent al Ligurian Black Satin.

Cada color compta amb el sostre a contrast en color negre (Narvik Black).
L’atenció de l’equip SV Bespoke també es reflecteix en les insígnies estriades de Range Rover, que són de color negre en la zona del capó i en la porta gran posterior. Inclouen un rivetejat a contrast amb l’exclusiu to blanc Fuji White, quelcom que també trobem en els detalls de les reixetes laterals.

Presència desafiant

L’imponent presència de l’edició Ultimate es reforça amb un capó de fibra de carboni del color de la carrosseria, amb les llandes d’aliatge forjades de 22 polzades amb 5 radis dobles, amb les pinces de fre de color negre que es complementen amb el color negre del sostre, de les cobertes dels miralls retrovisors, de les graelles frontals, amb el detall de l’aleró davanter i amb els acabats de la porta gran posterior. Tot en conjunt crea un contrast molt suggerent.

El més ràpid

Per si no esteu al cas, recordar-vos que el Range Rover Sport SVR és el vehicle més ràpid, potent i dinàmic de la història de Land Rover. En aquest sentit, l’actual segona generació incorpora un motor de 5 litres V8 sobrealimentat. Aquesta configuració de propulsió amb 575 CV i 700 Nm de parell registra un 0 a 100 km/h de tan sols 4,5 segons. La velocitat màxima és de 283 km/h.

Model d’èxit

El Range Rover Sport SVR va revolucionar la capacitat d’alt rendiment de Land Rover quan va sortir al mercat fa 7 anysS‘han venut més de 20 mil unitats fins avui i la demanda segueix creixent cada any gràcies a aquesta combinació única de potència, luxe i dinamisme. Les característiques de personalització SV Bespoke que inclou l’edició Ultimate augmenten el seu atractiu fins a cotes mai vistes” – comentava Mark Turner, director comercial de Land Rover SV Bespoke.

Interior artesanal

A l’interior també s’aprecia el treball artesanal de l’equip SV Bespoke. Els dissenys exclusius de les insígnies cromades del pilar B, les lleves de canvi de metall anoditzat en negre, els seients Performance tapissats amb pell Windsor i antelina a contrast i amb les lletres SVR en relleu, i els estreps il·luminats Ultimate Edition, realcen descaradament tot l’interior.

Segons Hannah Custance, cap de disseny, “l’equip de disseny SV Bespoke sempre desafia els límits per aconseguir colors fabulosos amb un caràcter molt personal. Aquesta és la primera edició SV Bespoke que oferim amb acabats de pintura de vidre triturat reflector amb una textura exquisida. Tot en conjunt situa al Range Rover Sport SVR Ultimate Edition al capdavant de la nostra innovadora proposta de personalització“.

Al Salon Privé

El nou SVR Ultimate Edition s’acaba de presentar en l’Special Vehicle Operations del Salon Privé, esdeveniment que té lloc de l’1 al 5 de setembre al Palau de Blenheim (Regne Unit).

Cars Pyrénées

Les comandes es van obrir el passat 24 d’agost. Així doncs, si esteu interessats dirigiu-vos a Cars Pyrénées, el concessionari oficial de la marca a Andorra, allà obtindreu tota la informació d’aquest exclusiu acabat SVR. Tel. +376 880780

———

Per a d’altres entrades de la secció Premium Cars, podeu fer clic en aquesta enllaç directe, o també accedir des del menú superior del blog.

Info original / Fotos: Media Land Rover