,

PROBLEMES PER A VINYES AL SIERRA MORENA

Joan Vinyes – Jordi Mercader no han començat amb bon peu la defensa del títol de l’any passat. (categoria N5). Malauradament, un problema amb la caixa del canvi del seu Suzuki Swift R+ els ha obligat a deixar el 37è Ral·li  Sierra Morena. L’avaria ha arribat tot just  finalitzada la primera passada pel bucle de la segona etapa.

En aquell moment la parella ocupava la 4a posició de la classificació absoluta i líderaven la seva categoria.

Així ens comentava en Joan el succeït: 

Tot ha passat en el tram espectacle de Còrdova. Quan havíem completat aproximadament la meitat, ens hem quedat sense canvi. Com hem pogut, hem arribat a l’assistència, la qual estava molt propera. L’única solució però, era canviar la caixa del canvi, una cosa inviable en una assistència de 30 minuts”

“Next Stop” Les Canàries

Acabat el Sierra Morena, el Campionat d’Espanya de Ral·lis d’asfalt emprendrà rumb a les Illes Canàries. Allà es disputaran les dues següents proves del calendari al maig.

L’equip Suzuki Motor Ibèrica no diputarà aquest any el Ral·li Canàries a Gran Canària. Participaran però, en el 29 Ral·li vila d’Adeje (Tenerife), que tindrà lloc els dies 9, 10 i 11 de maig.  

Esmentar que l’equip Suzuki Motor Ibèrica no disputarà aquest any el Ral·li Canàries a Gran Canària, On sí que estaran però, serà en el podi de sortida del 29 Ral·li vila d’Adeje (Tenerife) els dies 9, 10 i 11 de maig