,

Tony Cachafeiro es prepara per donar-ho tot al seu circuit talismà!

El jove pilot Tony Cachafeiro afrontarà aquest proper cap de setmana (24 i 25 de juny), la tercera cita del Campionat d’Espanya de Kàrting (CEK) al circuit de Motorland Aragó.

Destacar que precisament la passada temporada va aconseguir els seus millors resultats en aquest circuit, guanyant les dues carreres inaugurals del campionat català.

Entre els millors

Tony arriba a Motorland després d’haver rodat entre els millors a Xiva, en la què va ser la segona prova del CEK. En aquesta  segona cita de l’Espanyol de kàrting l’andorrà s’estrenava amb l’equip MDC Racing. Cachafeiro va demostrar en temps rècord la seva capacitat d’adaptació i de progressió, ja que va classificar-se segon del seu grup, arribant fins i tot a liderar les mànigues en dues ocasions.

Aquest gran rendiment va fer-lo pujar a la vuitena posició de la general del CEK amb 102 punts. Aquest fet no fa una altra cosa que obrir-li l’horitzó per a concentrar més que mai  tots els esforços per lluitar per assolir les posicions de podi.

Estable al Top10

Si en això sumem que el jove andorrà arriba a la cita amb molt bones sensacions, les expectatives no poden ser millors. I és que després de dos caps de setmana d’entrenaments en un dels millors circuits d’Espanya, Tony Cachafeiro juntament amb el seu equip MDC Racing arriba molt confiat de poder fins i tot millorar el seu rendiment. En aquest sentit, val a dir que el jove pilot no ha baixat de les deu primeres posicions en els seus dos caps de setmana oficials, ni al campionat valencià, ni al d’Espanya.

“L’objectiu és continuar creixent amb els d’MDC. Junts hem rodat sempre entre els millors, però volem més! Els temps als entrenaments han estat bons i confio que puguem tenir un gran cap de setmana” – assegurava el jove pilot.

Des de la redacció de Motoraldia estarem molt pendents. Gas Tony!

———

Per a més notícies en l’àmbit de l’esport internacional de món del motor amb participació andorrana, feu clic en aquest enllaç directe. Si ho preferiu, també podeu accedir-hi des del menú superior del blog.